23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jagoda***
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 23:21

Re: 23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II

Post autor: jagoda*** »

Super misiu! A czy pułapka wypróbowana? Kiedy wbijasz?
(próba) reszte zdjęć muszę zmniejszyć ale to po dysce!
564_m.jpeg (11.22 KiB) Przejrzano 987 razy
564_m.jpeg (11.22 KiB) Przejrzano 987 razy
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Piękne zdjęcie Albertshalle .Ja mam kilka nocnych zdjęć tego miejsca.Właśnie dziś wróciłam z Ladka.Jak po wieczorku zapoznawczym?Dziś PPU szaleje w "Sielance",a w wojskowym druga tura.Miłej zabawy życzę.
Ja spędzałam czas głównie na wyciągu,tam też mają robić jakieś dyskoteki.Żal mi było wyjeżdżać,ale cóż....czasem trzeba pomieszkać w domu :D
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: anusiaa »

Witam seredecznie. bylam tam 2 lata temu latemsuper bylo warunki dobre male pokoje 2 osobowe a to najwazniejszetylko na zabiegi trzeba dochodzic do innych budynkow/pozdrawiam i zycze milego pobytu anusiaa tychy
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48
Podziękowano: 2 razy

Post autor: emik »

Witaj, Jagodo. Jak to się stało , że trafiłaś do pawilonu I, a nie do II? Moje opisywanie na nic Ci się nie przydało :)), no ale może komuś. Rzeczywiście, baza zabiegowa jest bardziej urozmaicona w I, chodziłam tam na gimnastykę :)). Napisz słów kilka o tym, jakie pokoje sa w pawilonie I. Zdjęcie Lądka w zimowej szacie bardzo ładne.Mam podobne, ale bezśnieżne. Pozdrawiam.
jagoda***
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jak trafiłam do Lotnika? Nie mam pojęcia, byłam na miejscu o 16 i " podobno" nie było już miejsc w II. Ale nie ma złego, coby na dobre nie wyszło, gdyż jestem w 3 osobowym pokoju , całkiem znośnym. Jakie sa inne, nie wiem, nie miałam okazji zwiedzać innych. Baza taka sobie, jedzenie smaczne, ja nie narzekam, bo co za 9,80 na dzień można wymyślić?
widok z okna trasy przejazdu przez jawornik.
widok z okna trasy przejazdu przez jawornik.
jagoda***
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Misiaczku! Rozmawiałam z facetem , który jechał Skodą Fabią i miał cykora. Teraz kiedy przyszły mrozy, może być b.niebezpiecznie. Świeży śnieg dawno nie spadł, a ten co jest jest ubity i zmarznięty!
Trzymaj się ciepło misiaczku!
misio
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2011 16:10

Post autor: misio »

Jagoda byłaś dzień wcześniej ? „ byłam na miejscu o 16 i " podobno" nie było już miejsc w II „ to nie warto wcześniej przyjeżdżać i płacić dodatkowo za nocleg, chyba z góry mają ustalone gdzie kogo i za co wsadzić w zależności od tego co mu dolega :)

Możemy teraz się umówić w Lądku tylko napisz kiedy i o której godzinie zamachasz przed kamerą w parku zdrojowym, wiesz gdzie. Fizycznie będę tam dopiero w drugiej połowie lutego ;)

Jeśli chodzi o przejazd przez góry Złoty Stok – Lądek to zalogowałem się na forum w Złotym Stoku i znalazło się kilka miłych osób które udzieliły mi pomocnych rad, nie takie straszne te pagórki jak niektórzy opisują, dobre opony i rozwaga, sprawna komórka i CB radio mogą się przydać czasem :o
jagoda***
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Własnie nie byłam dzień wcześniej, tylko 25, bo tak miałam busik , który przywiózł kuracjuszy z Lądka i jechał z powrotem. Szkoda było mi kasy, za bus zapłaciłam 55 zeta ale z Katowic podwiózł mnie pod samo sanatorium. Do domu też wracam tym busikiem. Pozdrawiam cieplutko!
jagoda***
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ewnement na skalę światową, drzwi, a właściwie ich brak w pawilonie II tzw. Lotniku. na parterze było wczoraj - 2 stopnie.
DSC03386.jpg
misio
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2011 16:10

Post autor: misio »

Jagodzie chyba internet bezprzewodowy zamarzł :)
Napisz jeszcze coś, te drzwi na foto to chyba paw.I
Słyszałem w telewizji że nasi lotnicy to i na drzwiach od stodoły polecą, chyba z brakiem tych drzwi mają coś wspólnego ;)
Mieszkasz w Lotniku :lol:
ODPOWIEDZ