Spotkanie ponad podziałami

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Spotkanie ponad podziałami

Post autor: Hipokryt »

Szanowny Waldku - Twoja opinia to wielki dla mnie zaszczyt :D
Wybieraj sobie odpowiednie miejsce w najlepszej dla siebie forumowej (pod)grupie :lol:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

I nadal uszczypliwość , nic się nie zmieniło :( ale to żadna niespodzianka , chyba powoli przyzwyczajam się :D . Dodam tylko , że gdybym należała do jakiejś grupy to pewnej osoby nie chciałabym widzieć :!: . Poza tym pozdrawiam :) .
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Spotkanie ponad podziałami

Post autor: jacky6 »

Były swego czasu dwa takie spotkania.
Obydwa w Goczałkowicach.
Skończyły się - podziałami...

:mrgreen: To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi... :ugeek:

Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Jacky, mijasz się z prawdą. Cały czas mam kontakt ze wszystkimi, Ty nie i dobrze wiesz dlaczego. Na spotkaniach było super i nie pisz, że to po spotkaniach.
Gość

Post autor: Gość »

Miałam się nie udzielać w tym temacie...zostałam niejako wywołana do tablicy ale stwierdziłam ....po co się wypowiadać..a jednak dzisiaj mam taki nastrój , że mi to wszystko lotto jak pisze ewunia.
Po pierwsze - coś co jest ponad podziałami jest sprzeczne z dzieleniem ludzi na grupy. Po drugie od zeszłego roku nie jestem i nie zostanę fanem grupowych spotkań forumowych - dlaczego to chyba jasne. ;) Nie życzę sobie aby po nim ktoś wyciągał przekłamane informacje w sposób złośliwy i zwyczajnie obrabiał komuś tyłek. To se ne vrati...mam tu na myśli zaufanie do ludzi.
Po drugie - nie trzeba być specjalnie inteligentnym bardziej już otwartym emocjonalnie i posiadać chociaż elementarny instynkt aby wiedzieć, że z pewnymi osobami Ci nie po drodze. Jeżeli nie masz do nich kompletnie zaufania i masz ku temu powody, jeżeli fascynują ich osoby, które ty chcesz ominąć szerokim łukiem, jeżeli z uwagi chociażby na poglądy politycznie oraz wyznawane wartości masz ból brzucha jak tylko o nich pomyślisz po co grupować tych ludzi razem? Jak masz gadać o czymkolwiek sensownym z kimś kogo nawet czytać nie potrafisz? Nie wierzę w wypowiadane słowa o przyjaźni , wybaczaniu i empatii skoro nadal nadrzędnym uczuciem jest niechęć i chęć przywalenia słowami. Ba mam nawet "faworyta" , któremu zwyczajnie dałabym w pysk chociaż jestem kobietą. Ale istnieje tak polecana forma "wróg"- pomaga niezmiernie. Po drugie ja ten biorący do siebie wszystko nadwrażliwiec jak to ktoś słusznie napisał ciągnący siły witalne z natury obecnie mam to głęboko gdzieś. :lol: Takie wpisy świadczą albo o tym, że ktoś jest nieszczęśliwy w życiu albo chce się dowartościować czyimś kosztem bo jest zwyczajnym zakompleksionym zerem. O rozmiarze pewnej części ciała nie wspomnę. :roll:
Życie ale i Forum nauczyło mnie komu mogę zaufać, z kim mogę gadać godzinami, komu i od kogo dostaję wspierające filmiki zdjęcia, kogo słysząc lub widząc na what;s up cieszę się od środka jak szalona i dla kogo jestem w stanie zrobić wiele i wesprzeć w każdej sytuacji. I tyle mi wystarczy. Spotkania w małym ale fantastycznie dobranym gronie są niezwykłe i dają pozytywnego powera. Nawet jak jesteś częścią takich spotkań tylko poprzez komunikator. Mało tego im mniej się podnieca gdzie się nie było , z kim i co się robiło tym bardziej takiej spotkania mają dla mnie większą wartość. Dlaczego ? Proste - dojrzałam na tyle, że nie muszę i nie chcę robić nic pod publikę , a o sympatię zabiegać nie będę - wiem , że sama się pojawia i to jest piękne. :serce:
Nie mówię, że nie skuszę się na spotkanie grupowe w pięknym miejscu ale bardziej po to aby poznać osoby mało tutaj się udzielające, nowe, te z którymi nie mam bezpośredniego kontaktu ale ich zwyczajnie lubię czytając. Życie pokaże.
Zatem skończmy robić chore rankingi - ja się do żadnej grupy lub podgrupy nie piszę. Rankingów polubień też nie potrzebuję wolę dobre szczere słowo od osoby dobrej duchem.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Majka 👌😃
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hipokryt pisze: 06 maja 2020 00:32 Szanowny Waldku - Twoja opinia to wielki dla mnie zaszczyt :D
Wybieraj sobie odpowiednie miejsce w najlepszej dla siebie forumowej (pod)grupie :lol:
jestem neutralny ;) żadnych grup , żadnych spotkań nieznajomych osób , takich z przypadku ;) :mrgreen:
Ktoś rzuci hasło o zlocie i się zlatują , a potem grzeją tele wyśmiewając jedni z drugich nawzajem :mrgreen: banda hipokrytów :mrgreen:

osoby o których sie plotkuje albo nigdy się o tym nie dowiadują , albo od kogoś przypadkowego , kto nigdy nie był na żadnym takim spotkaniu , a rzuci o tym na forum , bo zna temat z opowieści innych , kto z kim spał w pokoju , kto sie nie potrafi zachowac w kawiarni , kto był nieodpowiednio ubrany , kto ubiera sie u chińczyka , kto komu ile wisi ... itd. itp.
a to psiapsióła psiapióle dupe obrabia :mrgreen:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Łoł....Waldek :kwiat: mocne słowa.
Chociaż powim ci, ze byłam na kilku wspaniałych spotkaniach i.....
żadnych plotek, wypominań, złośliwości, zazdrości nie było :D
Było SUPER :D :serce:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Słoneczko tyle mnie ominęło :evil: :evil: Nic mi nie mówiłaś kto z kim gdzie i za ile :cry: :cry: :cry: A u nas na wsi nic ciekawego się nie dzieje i nudzi mi się ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Uszyłam sporo maseczek .Przyjedź ...mam maseczki z dziurką na słomki..... damy radę :lol:
ODPOWIEDZ