Wybieraj sobie odpowiednie miejsce w najlepszej dla siebie forumowej (pod)grupie
Spotkanie ponad podziałami
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Re: Spotkanie ponad podziałami
Wybieraj sobie odpowiednie miejsce w najlepszej dla siebie forumowej (pod)grupie
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Spotkanie ponad podziałami
Były swego czasu dwa takie spotkania.
Obydwa w Goczałkowicach.
Skończyły się - podziałami...
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
-
Gość
Po pierwsze - coś co jest ponad podziałami jest sprzeczne z dzieleniem ludzi na grupy. Po drugie od zeszłego roku nie jestem i nie zostanę fanem grupowych spotkań forumowych - dlaczego to chyba jasne.
Po drugie - nie trzeba być specjalnie inteligentnym bardziej już otwartym emocjonalnie i posiadać chociaż elementarny instynkt aby wiedzieć, że z pewnymi osobami Ci nie po drodze. Jeżeli nie masz do nich kompletnie zaufania i masz ku temu powody, jeżeli fascynują ich osoby, które ty chcesz ominąć szerokim łukiem, jeżeli z uwagi chociażby na poglądy politycznie oraz wyznawane wartości masz ból brzucha jak tylko o nich pomyślisz po co grupować tych ludzi razem? Jak masz gadać o czymkolwiek sensownym z kimś kogo nawet czytać nie potrafisz? Nie wierzę w wypowiadane słowa o przyjaźni , wybaczaniu i empatii skoro nadal nadrzędnym uczuciem jest niechęć i chęć przywalenia słowami. Ba mam nawet "faworyta" , któremu zwyczajnie dałabym w pysk chociaż jestem kobietą. Ale istnieje tak polecana forma "wróg"- pomaga niezmiernie. Po drugie ja ten biorący do siebie wszystko nadwrażliwiec jak to ktoś słusznie napisał ciągnący siły witalne z natury obecnie mam to głęboko gdzieś.
Życie ale i Forum nauczyło mnie komu mogę zaufać, z kim mogę gadać godzinami, komu i od kogo dostaję wspierające filmiki zdjęcia, kogo słysząc lub widząc na what;s up cieszę się od środka jak szalona i dla kogo jestem w stanie zrobić wiele i wesprzeć w każdej sytuacji. I tyle mi wystarczy. Spotkania w małym ale fantastycznie dobranym gronie są niezwykłe i dają pozytywnego powera. Nawet jak jesteś częścią takich spotkań tylko poprzez komunikator. Mało tego im mniej się podnieca gdzie się nie było , z kim i co się robiło tym bardziej takiej spotkania mają dla mnie większą wartość. Dlaczego ? Proste - dojrzałam na tyle, że nie muszę i nie chcę robić nic pod publikę , a o sympatię zabiegać nie będę - wiem , że sama się pojawia i to jest piękne.
Nie mówię, że nie skuszę się na spotkanie grupowe w pięknym miejscu ale bardziej po to aby poznać osoby mało tutaj się udzielające, nowe, te z którymi nie mam bezpośredniego kontaktu ale ich zwyczajnie lubię czytając. Życie pokaże.
Zatem skończmy robić chore rankingi - ja się do żadnej grupy lub podgrupy nie piszę. Rankingów polubień też nie potrzebuję wolę dobre szczere słowo od osoby dobrej duchem.
-
forumowicz
jestem neutralnyHipokryt pisze: 06 maja 2020 00:32 Szanowny Waldku - Twoja opinia to wielki dla mnie zaszczyt![]()
Wybieraj sobie odpowiednie miejsce w najlepszej dla siebie forumowej (pod)grupie![]()
Ktoś rzuci hasło o zlocie i się zlatują , a potem grzeją tele wyśmiewając jedni z drugich nawzajem
osoby o których sie plotkuje albo nigdy się o tym nie dowiadują , albo od kogoś przypadkowego , kto nigdy nie był na żadnym takim spotkaniu , a rzuci o tym na forum , bo zna temat z opowieści innych , kto z kim spał w pokoju , kto sie nie potrafi zachowac w kawiarni , kto był nieodpowiednio ubrany , kto ubiera sie u chińczyka , kto komu ile wisi ... itd. itp.
a to psiapsióła psiapióle dupe obrabia
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Chociaż powim ci, ze byłam na kilku wspaniałych spotkaniach i.....
żadnych plotek, wypominań, złośliwości, zazdrości nie było
Było SUPER
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6