Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich.wyjeżdżam do sanatorium na 3 tygodnie.
pobyt mam zarezerwowany od 1-21 kwietnia.2010
będę wyjeżdżać z Krakowa ostatniego dnia marca.proszę o kontakt osoby,które byłyby zainteresowane wspólną podróżą.
zostawiam meila [email].pl lub gg12548593.
pozdrawiam gorąco.
witaj!dziękuje bardzo za odpowiedz.szkoda,że wyjeżdżasz na wcześniejszy turnus.jeżeli to nie będzie kłopot to odezwę się na meila jak będziesz w sanatorium i zapytam o opinie.pozdrawiam i życzę miłego i udanego pobytu.
jeżeli chodzi o dostęp do internetu to podobno nie ma z tym problemu.na necie znalazłam stronę sanatorium niwa.wpisz w wyszukiwarkę.polecam.miłego wieczoru.Dobranoc!
Witam ! Ja w tym czasie jadę do Świnoujścia ale Twoje miejsce znam i ... już możesz się cieszyć. Warunki , położenie , zabiegi wszystko ok będziesz na pewno zadowolona . W tej chwili należy życzyć Ci już tylko dobrej pogody i miłego towarzystwa . Pozdrawiam
dziękuję bardzo Zosiu za posta!
podniosłaś mnie na duchu.bałam się niesamowicie tego wyjazdu gdyż nikt nie wypowiada się na forum na temat tego ośrodka.
miałam też jechać do Świnoujścia,ale z Krakowa do Kołobrzegu mam dojazd bez przesiadki i to mi bardziej odpowiada.
pisałaś,że już tam byłaś wiec mam takie pytanie odnośnie pobytu...jaki tam jest przedział wiekowy:).
przyznam się,ze ja mam 27 lat i tego towarzystwa troszkę się obawiam,bo wszyscy usiłują mi wmówić,że sanatorium to nie dla mojego przedziału wiekowego,chociaż uważam,że sanatorium jest dla ludzi chorych bez względu na wiek.
z Góry dziękuję za odpowiedz.również życzę udanego pobytu.pozdrawiam gorąco.miłego wieczoru:)
to ja też myślałem że sanatorium jest dla wapniaków a tu widzę że ty jesteś w podobnym wieku bo ja mam 30lat szkoda tylko że terminy mamy inne. pozdrawiam...
drogi "daromie" ja w taki razie proponuję zmianę terminu:)obawiam się troszkę towarzystwa ale z tego co się orientuję to chyba nie będzie aż tak zle:)
ja nie mogę jechać wcześniej,bo zmieniałam termin już 3 razy,a drugim powodem jest to,że nie mają terminu:(
jak podejmiesz decyzję to się odezwij.pozdrawiam gorąco.