Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiaj na plaży...Wiatr targał włosami...słoneczko wyglądało za chmur...morze głośno rozmawiało...a natura rzeżbiła z piasku...piękny spacer.
Pozdrawiam Wszystkich Zaglądających..
Załączniki
20200516_190549.jpg (40.83 KiB) Przejrzano 571 razy
20200516_190522.jpg (34.5 KiB) Przejrzano 571 razy
20200516_190456.jpg (60.23 KiB) Przejrzano 571 razy
20200516_190428.jpg (43.87 KiB) Przejrzano 571 razy
Hej Alu fajnie, że wpadłaś.
Serce jak wiesz mam do innych, mniej zaludnionych plaż ale cieszę się, że powoli Twoje ukochane miasto budzi się do życia. Pozdrawiam cieplutko z pięknego nie tylko pogodowo Dolnego Śląska.
Majka...dzięki... .jak wiesz..ja uwielbiam moje klimaty ..ale tydzień temu byliśmy w Twoim które lubisz...Tak.. Tak...
Wszyscy wyczekujemy na Wasze przyjazdy...