Bożenko, w moim wpisie być może zbytnio wybiegłam do przodu myślami i ubiegłam pewne zachowania. Być może to dobrze a może niekoniecznie
Pozdrawiam

Dokładnie Bożenko tak jest.BozenaMat pisze: 24 kwie 2020 13:21Nie rozumiem Gieniu dlaczego zakłopotanie i nutka krytyki? Może osoby wcześniej aktywne, a teraz tylko czytające mają jakieś problemy i po prostu żadnej weny, by cokolwiek napisać? Może realność zbyt przytłoczyła i nie chcą tych swoich problemów wylewać na Forum? Może po prostu chcą w ciszy i w samotności powalczyć z kłopotami? A może po prostu chcą tak najzwyczajniej chwili samotności?GIENIA pisze: 24 kwie 2020 08:02 A co do osób , które w tym momencie tylko czytają , piszę o aktywnych wcześniej forumowiczach , to ......![]()
Nie oceniajmy, nie nalegajmy, niech każdy sam decyduje na ile i jak chce być. Jedni mając problemy lgną do ludzi, inni wręcz odwrotnie…. Ot różnokolorowość społeczeństwa
Wszystkim życzę pięknych chwil![]()

Bardzo Dziękuję za wyjaśnienia i pozdrowienia (zgodnie z dobrym zwyczajem forumowym)sztani pisze: 19 kwie 2020 15:00 (...)
Czy kupując takie towary pomagamy Forum przetrwać? sam sobie odpowiedz na moim zdaniem mało poważne pytanie.pozdrawiam Hipokrycie
przy odrobinie empatii można zrozumieć sens tego co we wcześniejszych postach pisałem .