Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czy ktoś wie jak tam dojechać z Warszawy? Oczywiście chodzi mi o komunikację Publiczną
I jeszcze takie organizacyjne pytanko. Czy jest tam WI-FI w pensjonacie oraz jakieś czajniki i telewizory w pokojach?
Witam,
Ja też zaczynam turnus od 26.01.2014 lecz zmuszony będę dojechać dzień później, gdyż 25.01.2014 udaję się na wesele, następnie poprawiny więc sama rozumiesz Lecz bardzo ci dziękuję za dobre chęci i gdyby nie impreza napewno skorzystałbym z propozycji.
Byłaś już w Uniejowie? Na co masz skierowanie? Ja mam skierowanie na narządy ruchu i ciekaw jestem, czy cały turnus będzie taki, czy "przypadki" będą różne. Tak naprawdę jadę po raz pierwszy do sanatorium i troszkę stresuję się tą sytuacją
Jestem z tej samej dzielnicy co ty Pomagają ci te pobyty w sanatoriach? Ile miałaś lat (jeśli można zapytać), gdy pojechałaś pierwszy raz do Sanatorium?
Witam . Odpowiem na to pytanie jak sie spotkamy Pierwszy raz pojechalam kilka lat temu i bylam najmlodsza na turnusie . Na te chwile tylko tyle . Ty chyba tez nalezysz do grupy mlodziakow? Fajnie ze jestes z Pragi Pol.
Jestem w podobnym wieku . Ja jestem z Grochowa a blizej okolice Goclawia . Fajnie jest poznac kogos z sanatorium jeszcze przed turnusem jeszcze mi sie to nie przytrafilo . A skoro to jest nie uniknione ze sie poznamy to moze przejdziemy na fcb ? moze na poczte?Beata
Bylam w ubieglym roku w Ciechocinku . Byl turnus ludzi mlodych z otyloscia olbrzymia i turnus mlodych luzi na wozkach . Jeszcze sie nigdzie tak dobrze nie bawilam jak z tymi ludzmi . Maja w sobie tyle radosci ze tylko im zazdroscic. Do dzis utrymuje z nimi kontakt. Nie bede na tym forum rozpisywac sie . Chcesz pogadac zadzwon 695876004.