Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeżeli jednak skierowanie trafiło do kolejki, to będzie rozdawane wg numerów, które oczekują po kolei. Ma początku czerwca będą znoszone kolejne oboszczenua, także z pełną nadzieja że obejma uzdrowiska.
Witam, kto ma wiedzę czy lubelski NFZ przyjmuje nowe wnioski o przydział sanatorium. Mija rok od ostatniego pobytu czy składać???? Pozdrawiam i życzę zdrowia
Ja swoje papiery na początku kwietnia odesłałem a pod koniec kwietnia zadzwoniłem do NFZ i dostałem takie informacje ale czy tak będzie to nawet mój rozmówca nie gwarantował , powiedział tylko że jest to możliwe z dużym prawdopodobieństwem. Wcale mi się nie spieszy aby teraz tam jechać i na takich warunkach.
Mam i ja . Dzisiaj zadzwoniłem do naszego NFZ z pytaniem od kiedy ruszają przydziały , i z prośbą o skierowanie tak aby turnus zakończył się do końca lipca.Wracam do domu zaglądam do przeglądarki a tu niespodzianka , ten sam ośrodek który miałem w kwietniu. Jadę do Krynicy Zdrój od 9 lipca do MSWiA tak że machina ruszyła.
wczoraj udało mi sie dodzwonic po 5 godzinach do naszego funduszu i pani powiedziała że czekaja na sygnał z uzdrowisk ,bo są uzdrowiska nie przygotowane i wywnioskowałem z rozmowy że te same miejsca co były przydzielone więc kołobrzeg miałem i na to uzdrowisko liczę pozdrawiam