Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich kuracjuszy
Po odmrożeniu pobytów sanatoryjnych otrzymałem skierowanie od 10.07 do 31.07. do sanatorium Mewa w Kołobrzegu.
Czy ktoś też się wybiera w tamte strony?
Serdecznie pozdrawiam
Witaj A to dostałeś informację już. A kiedy miałes poprzednie skierowanie. Ja miałam na maj ale zwróciłam a teraz boje sie że dostanę w lipcu bo w pracy urlopy ale w sumie jakby to miałbyć Kołobrzeg to w nosie mam inne urlopy:)
Witaj
Sprawdzałem na stronie ,jeszcze wczoraj rano byłem 1013 w kolejce a dziś bum jest przydział .
Poprzedni miałem od 26.03 do 16.04 ale kazali nie jechać to nie pojechałem.
Pozdrawiam.
Dzięki. Ja mam numer 619 ale zaplanowane miakam maj więc trochę poczekam mam nadzieję. Poza tym ja reumatologia a to może też mieć znaczenie w przydziałach. No cóż czekam. Życzę miłego pobytu. Pogody. Pozdrawiam