Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich po dłuższej przerwie, u mnie było tak, ze odesłałam pierwotne skierowanie (Lądek od 03.06) i po kilku dniach znowu pojawił się numerek, który miałam niezmiennie taki sam aż do pojawienia się kolejnego skierowania na 04.07 z tym, że tym razem do Muszyny Korona. więc niekoniecznie będzie coś ubywać, musicie sprawdzać, bo ja też byłam bardzo zaskoczona, jak zobaczyłam nowy "przydział" Pozdrawiam wszystkich serdecznie