Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam AniuSz,dzisiaj rozmawiałam ze znajomą,ona też coś
wspominała ,że faktycznie ludzie rezygnują z wyjazdów,
ale czy to jest prawda najlepiej dowiedzieć się u zródła,czli dzwoniąc doNFZ.
Pozdrawiam i klikamy dalej
Witam ewasia dziękuję za informacje będę musiała zadzwonić bo numerki tak pomału spadają szpital uzdrowiskowy reumatologia w ciągu tygodnia spadło tylko 15 nr a myślałam że pojadę w tym roku
Witaj ewasiamam pytanie może znasz nr tel do małopolskiego NFZ bo na stronie tylko infolinia i nic mi facet nie powiedział ciekawego tylko jaki mam nr w kolejce a to sama wiem
Nie wiem ,ale na pewno Cie skłamał,bo z takim dużym numerem to nie wiem czy pojedziesz w tym roku.Ja mam 550 Szpital uzdrowiskowy i tak przypuszczam ,że dopiero listopad,grudzień.Chyba ,że ładnie z nim rozmawiałaś ???,ale gość z infolini to ma tak do tego jak.........piernik do wiatraka....
Tak wiem o tym ale słyszałam że dużo ludzi rezygnuje i przy wcześniejszych spadkach wychodziło mi sierpień będzie co będzie byle nie zima bo już raz byłam i było kiepsko pozdrawiam
Jakby któś się wybierał do NFZ to sala obsługi klienta przeniesiona jest z Batorego na Wadowicką , numery telefonu nie wiem czy te same czy inne może już dzwoniliście i macie wiedzę w tym temacie chodzi o zwroty .
Witaj Anna sz u mnie dziś tez dużo spadło,bo ludzie rezygnują,a zwłaszcza z szpitali uzdrowiskowych,bo w razie wirusa zamykaja drzwi na 4 spusty i siedzenie w 4 ścianach.W czasach pandemi NFZ i szpital moga wszystko........Ja byłem kilkadziesiąt razy w sanatorium i mnie nie dziwne ,żeby w tym roku odpuścić.