kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
mamylka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 16:53
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: mamylka »

Cóż tak wszyscy "zacichli" - nikt się nie martwi nikt się nie cieszy ?? :shock:

Ja w grudniu idę po wniosek mam nadzieję, że wszystko ułoży się po mojej myśli i tym razem chcę jechać na Dolny Śląsk po drodze odwiedzając przyjaciół z sanatorium.
Piszcie :(
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Moi mili jestem już w domu!!!!!!!!!!! Pobyt w Gryfie był super. Jak leci kolejka?? bo ja chętnie jechałabym zaraz z powrotem. :D :D :D no i co najważniejsze ludzie tworzą atmosferę, a ja trafiłam na grono uroczych i kochanych fląderek!!
julinka601
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 sie 2011 22:28

Post autor: julinka601 »

Witam w trzecim tygodniu kuracji w Kolobrzeskiej Arce. Czuje sie jakbym mieszkała w galerii handlowej ;bary,restauracje,kawiarnie,kino,sklepy /głownie jubilerskie,na wypadek gdyby ktoś od razu chciał sie zaręczyć/. W lobby popołudniowe koncerty a obok ruchome schody. W miejscowym kiosku mozna kupić wszystko nawet prezerwatywy i testy ciążowe.
Warunki mieszkaniowe świetne,jedzenie nie powala. Zabiegi w porządku choć totalna anonimowość, wszak to blisko 1000 osób. Mrze jest piekne o każdej porze roku.Pozdrawiam i tez mysle luż kiedy złożę następny wniosek.
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Julinka byłam w obrotowej kawiarni ale do mola kawałek drogi. Faktycznie jest tam tak jak piszesz , dużo ludzi jak w galerii.
Awatar użytkownika
mamylka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 16:53
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mamylka »

julinka601 pisze:Witam w trzecim tygodniu kuracji w Kolobrzeskiej Arce. Czuje sie jakbym mieszkała w galerii handlowej ;bary,restauracje,kawiarnie,kino,sklepy /głownie jubilerskie,na wypadek gdyby ktoś od razu chciał sie zaręczyć/. W lobby popołudniowe koncerty a obok ruchome schody. W miejscowym kiosku mozna kupić wszystko nawet prezerwatywy i testy ciążowe.
Warunki mieszkaniowe świetne,jedzenie nie powala. Zabiegi w porządku choć totalna anonimowość, wszak to blisko 1000 osób. Mrze jest piekne o każdej porze roku.Pozdrawiam i tez mysle luż kiedy złożę następny wniosek.
Mamylka z warm-mazur ! - pisałam do Ciebie na temat Arki i jak widzę jesteś bardzo zadowolona, jak pisałam byliśmy tam dwa razy pod rząd. Będziesz tęsknić za Arką !!!!!!!!!!!. Pozdrawiam i dużo radości z pobytu ( a jak tam z tańcami ?)
kasia72
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 cze 2012 11:13
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: kasia72 »

Witam u mnie numerki jakoś stoją w miejscu.Po 19 miesiącach czekania mój nr.21172 nfz śląsk. Ciekawe jak długo jeszcze ,czy ktoś ma podobnie.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Witam! Wskakuje w kolejkę .Miałam wniosek wypisany na sanatorium .Dostałam potwierdzenie po 12 dniach kwalifikacje ale mam zmianę >>>Uzdrowiskowe Leczenie Szpitalne Dorosłych >>>Reumatologia >>>tylko dlaczego tak ja miałam kwalifikację na narządy ruchu ...I czas oczekiwania do około 5 miesięcy ,,,Mój numer na dziś 1118....z przeglądarki .... :)
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

witam może ktoś mi powie ile czeka się na numerek po odesłaniu skierowania po 18 miesiącach w celu weryfikacji,lekarz odesłał skierowaniu w tym samym dniu w którym go otrzymał :roll:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Z tego co wiem to po weryfikacji wskakujesz w kolejkę automatycznie ,,,sprawdż za parę dni w przeglądarce powinnaś mieć bliższy numer ,,,,
Awatar użytkownika
Mirabella
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2012 20:55
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Mirabella »

Po miesiącu fundusz wstawia cię do kolejki .
Miałam weryfikacje 20.10...i nadal cisza.
Zablokowany