Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wiktorku, dziękuję za info. Super, że piszesz. Nie doczytałam na forum jak to jest z basenem. Czy są zabiegi w basenie? W maseczkach? Wyjeżdżam 28 lipca do Wieńca i nie wiem, czy nastawiać się na basen. Pozdrawiam
Jaga 167 nie wiem jak jest we Wieńce u nas w wojskowym jest basen i są
Ćwiczenia oczywiście ćwiczymy bez masek
Jak pisałem w ośrodku maski obowiązkowe to na tyle cdn.....
Witam
Dla zainteresowanchy co będą w przyszłości w wojskowym w Ciechocinku
Przy obiadku poinformowano nas ze otwierają kawiarenke i będą balety
Euforia ogromna ale i smutna tylko dla tych co przebywają w sanatorium
Boją się ludzi z zewnątrz ,chyba nie bedzieli musieli nosić masek na balettach,
To by była jazda ,to na tyle dziś cdn
To fajnie że otwierają kawiarenke. Będzie można podreptac po parkiecie. Fakt szkoda że tylko dla tych "swoich", ze Ci z zewnątrz nie będą mogli wejść ale uważam że lepszy rydz niż nic. Mam jeszcze pytanko do tych którzy czekają na wyjazd z NFZ. Czy u WAS spadają numerki bo u mnie jak stanęły w marcu tak stoją do dziś. Cały czas, i ja i kuzynka mamy te same numery. Nic się nie zmienia. Chciałabym coś już wiedzieć odnośnie wyjazdu na leczenie A tu cisza jak makiem zasial
Witam
Pierwsze kroki na parkiecie były oczywiście bez masek
A tak na marginesie rezim w środku, dezynfekcja rąk itd
A i tak się w tańcu zbliżamy się do siebie ale nie ma co narzekac cdn.....
Wiktor wielkie dzięki za przekazywane nam informacje i za to że poświęcają swój czas aby te info wstawić na naszym forum. Tylko Ty przekazujesz je systematycznie. Pozostali którzy też są w uzdrowiskach trochę o nas zapomnieli
To prawda, Gosiu, ja też czekam na jakieś wieści od Krychny, która jest w Wieńcu, a do którego ja jadę 28 -go.Zawsze dobrze mieć najnowsze wiadomości. Odzywajcie się Kochani