Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Słodka...gratulacje Babciu.Ja już te przejścia związane z narodzinami wnucząt mam za sobą.Zośka ma prawie 5 lat,a Antoś prawie 2.Biedronko w roli Babć często sprawdzamy się jeszcze lepiej niż jako mamy i zawsze dajemy radę.
Przepraszam, że tak późno ale spowodowane to było drobnymi perturbacjami zdrowotnymi
Ale za to mogę złożyć podwójne życzenia z okazji podwójnych urodzin dla wnuczki i babci.
Wszystkiego najlepszego W zdrowiu, szczęściu, pomyślności żyjcie nam .... [ obrazek zewnętrzny ]
Niedużo brakło a Wnusia i Babcia miałyby imprezkę tego samego dnia- dobrze że jak zwykle precyzyjny Violet tego się dopatrzył- Wszystkiego Najlepszego Babciu tym razem z Okazji Twoich Urodzin- prezent tuż przed już dostałaś i to JAKI Żyj Długo, Zdrowo i Bogato
...Ale nas Biedroneczka zrobiła i swoje urodzinki urodzinkami wnusi przykryła ....Więc ciąg dalszych pięknych życzeń ..To o czym marzysz by się spełniło,
To czego pragniesz by Twoim było.[ obrazek zewnętrzny ]