Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Co do wieku to niestety przewaga osób starszych a Niva to sanat. KRUS nazywane rolniczym - ale młodzi ponieważ są w mniejszości szybciej się jednoczą . W razie czego trzeba wyjść poza mury w innych miejscach też są ludzie. Będzie dobrze !
To było by dobre rozwiązanie. tylko że jest już za późno. jak bym miał dopiero propozycję wyjazdu to by można tak zrobić. a ja od ponad tygodnia mam juz skierowanie z wpisanymi moimi danymi. a wyjazd mam za 5 dni i go nie dam rady odwołać, a po za tym to mam już kupiony bilet na pks z warszawy do kołobrzegu. się pospieszyłem bo nie wiadomo jak by było przed wyjazdem, a na miejsce stojące w autobusie to się raczej nie piszę. bo to prawie 10godzin jazdy. myślałem też o PKP, lecz bilet to ta sama cena no i w pociągu to człowiek jeszcze musi bagaży pilnować bo nie wiadomo czy nie dojedzie goły i wesoły.
dziękuję za odpowiedzi:) z obiema się zgadzam w 100%:)
wszystko byłoby super,ale zaczynam się obawiać tego wyjazdu:(.towarzystwa na podróż nie ma,tam nie wiadomo jak będzie i ogólnie jakoś nie wesoło...chyba zastanowię się nad odwołaniem wyjazdu,bo czarno to widzę...
życzę Wam udanego pobytu,miłej podróży i zdrowia przede wszystkim:)
P.S. do Ciebie ''daromie'' odezwę się jak już będziesz na miejscu to może też podzielisz się swoimi spostrzeżeniami:)
miłego wieczoru
Witam . Twoj pomysl Ewka z odwolaniem wyjazdu nie jest dobry . Zamkniesz Sobie droge na nastepne . Jedz smialo ja tez zawsze sam wyjezdzalem ale na miejscu nie ma tego zeby nie bylo dobrze.Zawsze sie znajdzie towarzystwo a wiadomo ludzie tworza klimat .Na pewno nie Bedziesz Zalowala wyjazdu . Milego pobytu .Pozdrawiam
wielki dzięki za posta!fakt faktem masz rację,ale najbardziej się boje,że nie będzie nikogo młodego,a ja jak już pisałam mam27lat...a teraz pytanie...byłeś może w tym sanatorium?mam pewne obawy i chciałabym się jeszcze czegoś dowiedzieć.pozdrawiam.miłego dnia
Witam
Jadę do sanatorium Niwa w Kołobrzegu w terminie od 11.08.2012 do 01.09.2012, proszę o opinie, czy jest ktoś kto udaje się tam również? Jestem z Poznania.