Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Melduję, że zwalniam miejsce w kolejce.
Wyjeżdżam do Ciechocinka 21.07-11.08.2020 do sanatorium "Grażyna". Nie jest to może Kołobrzeg czy Świnoujście, które chciałam otrzymać ale mam cichą nadzieję, że wrócę zadowolona.
Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko i trzymam kciuki za Wasze przydziały licząc, że otrzymacie to co macie w marzeniach ...
Hejka
Witam.
Jowita, szybki ten Twój wyjazd - udanej, skutecznej rehabilitacji życzę
12000, przydział coraz bliżej... tylko czy ja chcę jechać do sanatorium w tych warunkach obostrzeń związanych z pandemią koronawirusa
Pozdrawiam serdecznie wszystkich
Zadzwoniłem po raz pierwszy w mojej karierze sanatoryjne po zwrot. Wybrałem Kamień Pomorski ze względu na to, że nie lubię zbyt dużego tłoku. Ta odległość do plaży około 7km bardzo mi odpowiada .
Zwrotów jest sporo, był między innymi Kołobrzeg, Rymanów , Ustroń .
Pozdrawiam