Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zenek i do Ciechocinka masz ochotę się wybrać i nawet większą grupę na przyczepce chcesz zabrać
To jest gościnność
Muszę się zastanowić, czy po takiej podróży w słoneczny dzień to gaśnica nie będzie potrzebna do ugaszenia tak dużego żaru
Jeżeli chodzi o tańce to jest dobry pomysł, jestem za
Andzia, wyczuwam, że jednego pasażera na tańce już mam
a z gaśnicą to nawet nie przyszło mi do głowy, że gorące kobiety i upał mogłyby niezły pożar wywołać
Czekam na kolejnych chętnych do Ciechocinka, proponuję jeszcze jedno lub dwa miejsca
w zależności oczywiście od sytuacji