Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Często zdarzyło mi się iść zielonym szklakiem tuż po deszczu....ostrożnie bo można bardzo łatwo zwichnąć nogę na kamieniach
- plus widoki na jednym z zakrętów...
Piec - blok skalny z okapem, ławeczka i piękny widok...zawsze w tym miejscu marzy mi się lot lotnią...start a potem to fantastyczne uczucie wolności...nie mogę teraz znaleźć zdjęcia samej ławeczki załączam widok
Po drodze można zboczyć na grzybki trafiły mi się w tym roku fantastyczne borowiki
No i uroczysko zamek Bolczów - najlepiej być tam o poranku i bez ludzi wokół...tudzież ton śmieci jakie zostawiają po grillu.
Ładne i ciekawe zdjęcia robisz Koleżanko ...aż się chce oglądać
Hmmm...skąd ja tego pieska znam
Majka...odważna jesteś ,na szaleństwo też Cię stać ... i to porządne szaleństwo
to nie widzę przeszkód,żebyś tak na tej lotni pofrunęła ....życzę Ci tego
Tak tak, Majka odkrywa swoje marzenia , a na razie w kozicę się bawi ... dawno dawno temu byłem w Górach Stołowych i chciałbym je jeszcze zobaczyć, bo chodzeniu po nich to już byłby kłopot
Dla mnie Karkonosze to już prehistoria.Na Śnieżkę wtarabaniłam się będąc w ciąży Był wrzesień,a syn urodził się w styczniu. Potem z nim tam wracaliśmy co roku dopóki nie urodził się drugi.Ostatni pobyt Szklarska Poręba w końcu lat 80-tych. Prawda że prehistoria?
Potem miłością absolutną pokochałam Kotlinę Kłodzką i jestem jej wierna do dziś.
Majka zdjęcia super,prosimy o dalsze relacje.
No Majak, dałaś mi ukojenie przed snem tymi cudnymi zdjęciami. Miałam wrażenie oglądając, że idę z Wami, czuję zapach igliwia i szemrzenie potoku...
Dzięki, czekam na dalszy ciąg ....