Połczyn Zdrój czy warto

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
janekmazowsze
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 09:19

Połczyn Zdrój czy warto

Post autor: janekmazowsze »

Dostałem skierowanie do sanatorium w Połczynie do Gryfa Słyszałem że tam są raczej sanatoria dla kobiet Proszę o opinie czy warto tam jechać
Czy jest tam gdzieś iśc na kawę czy są tam tam gdzieś w lokalu tańce i w ogóle coś o tym ośrodku i sanatoriach w Połczynie Pozdrawiam korzystających z forum Jadę z okolic Płonska
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Połczyn Zdrój czy warto

Post autor: syrenka »

Witaj! Czy warto zależy po co tam jedziesz,,,zabiegi są ok...do tego masz jeszcze na miejscu basen,,,Na forum opisywałam już Gryf ,,,,kawiarnie masz na miejscu ,,,drugą po drugiej stronie ulicy ale tam chadzają przeważnie pary ,,,ale jeśli znajdziesz towarzystwo to wspólnie też można iść,,,Generalnie jest ok...ale w okresie jesienno-zimowych jest trochę zimnawo ,,,oszczędzają na ogrzewaniu ,,,do tego drzwi mają bardzo duże szpary ,,,Jedzenia hm,..ja bylam było ok i nawet więcej ,,,teraz podobno sie zepsuło ale po interwencji ,,,poprawiło się ,,,Towarzystwo mieszane ,,,przewaga kobiet ale nie jest żle ,,,,ja przeżyłam ...było nawet nie żle .Nie można tylko nastawiać się negatywnie bo tylko na tym stracisz ,Sam ośrodek mieści ponad 600 osób ,,,więc nie trudno kogoś poznać aby miło spędzić czas ,,,Pozdrawiam ,,B,,,
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ewiko »

W Połczynie byłam kilka lat temu (wróciłam bardzo zadowolona) i za kilka tygodni jadę tam powtórnie. Niestety termin nie nastraja mnie pozytywnie ale cóż...... na pewne sprawy nie mamy wpływu. To prawda że między innymi są tam zabiegi dla pań ale z całą pewnością Tobie też pomogą. Bez obaw. Tak jak napisała POZNANIANKA obiekt jest duży więc znajdziesz dla siebie odpowiednie towarzystwo. Pozdrawiam i zyczę skutecznej kuracji.
janekmazowsze
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dziękuje za podpowiedzi A proszę mi podpowiedzieć jak to się przedstawia wiekowo. Ja mam 42 lata
i czy w podobnym wieku są kuracjuszki i czy można chodzić gdzieś na tańce i przy jakie muzyce i w ogóle jak tam jest Czy można wynająć sobie pokój 1 osobowy itd interesuje mnie wszystko Pozdrawiam
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Re: połczynzdrój czy warto

Hej! Wiekowo to w sam raz ,,,jest mieszane towarzystwo ,,dasz rade ,,,a jedynka to już osobny temat ...a więc ,,,ZUS jak trafisz ale z tego co wiem nie ma kontraktu na jedynki ,,,fundusz to już inna bajka ,,,jesli będziesz na częściowej odpłatności masz większe szanse ,,,jeśli na poszpitalnym to juz problem bo to zależy od humoru ,,,Ale możesz próbować ....dzwonisz do działu marketingu ,,tylko z nimi to załatwisz ...pięknie kwieciście mówisz dlaczego chcesz jedynkę ubarwiając trochę bez tego się nie da ,,,i nie wiem kiedy wyjeżdżasz ale ,,,dzwoń już teraz i nie daj się spławić ,,,jedynki są różne większe i mniejsze ,,,duża to 101 ,,,jest niezła ,,,potem 306 ,,,305 ,,,no 205 chyba dobrze pamiętam numer średnia ,,,Ale musisz sie przygotować na to że umywalkę będziesz miał pod prysznicem ,,,to jest absurd ale cóż architekt chyba pomyślał że jak ją zrobi pod prysznicem to kuracjusze nie będą mieli problemu aby ją znaleść ,,,jeśli coś jeszcze to pytaj ,,,odpowiem ,,,miłego dnia ,,,B,,,
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pytałeś o muzykę to różnie w kawiarni w gryfie co dziennie grał ktoś inny ,,,więc repertuar każdy był inny ,,,po drugiej stronie repertuar współczesny mieszany ,,,ups to na tyle ,,,,
janekmazowsze
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Turnus od 3 stycznia Dzięki za podpowiedzi A czy trzeba być w pokojach o 22
Do poznanianki : jeśli będziesz miała chwilę to proszę jeszcze coś na temat życia po zabiegach napisać Pozdrawiam
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Generalnie musisz być ,,,Dzisiaj nie za bardzo mam czas ,,,ale ,,,,hm,,,napisze ...jutro ,,,po południu jak się ogarnę ,,,,
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

janekmazowsze wiadomość na PW .... :)
rafre
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 cze 2012 11:05
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: rafre »

Mnie zus dzisiaj skierował również do Gryfa od 13 lutego 2014. Jadę drugi raz wcześniej była Perła w Ustce z nfz i było superrr, teraz też zasuwam z nastawieniem że źle nie będzie ważne by "towarzystwo" dopisało. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ