Polańczyk "PLON"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
rysiek46
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2012 18:05
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Polańczyk "PLON"

Post autor: rysiek46 »

Może ktoś wybiera się do Polańczyka w terminie 19/20 lutego 2012
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: Polańczyk "PLON"

Post autor: Zosia »

A czy chciałbyś coś wiedzieć właśnie tu jestem ?
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Zosiu,

A może podzielisz się z nami swoją opinią na temat Twojego pobytu w Polonie?

Życzę intensywnej i udanej kuracji,
cudnego wypoczynku i dobrej zabawy

Pozdrawiam
Selene :)
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Dobrego wypoczynku udanych zabiegów szampańskiej zabawy i dużo dużo słoneczka Bunia
Awatar użytkownika
rysiek46
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

bardzo chętnie skorzystam z informacji na temat Plonu. Możesz opisać na forum lub na mojego maila. Będę bardzo wdzięczny
Awatar użytkownika
rysiek46
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zosieńko......... gdzie jesteś ????
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witam, witam ! Najpierw Selene, Buniu dzięki za życzonka :D . Nie mam laptopa i korzystam z pokoju internetowego (kafejką nie można tego nazwać) stąd nie tak często tu zaglądam, ale po pierwsze Krzysiu 46 jak zechcesz i Ty skorzystać z tego miejsca to kufajka na plecy bo zimno tu jak w przysłowiowej psiarni :lol:
No więc jestem tu już 2 tygodnie. Odczucia mieszane . Zima wszędzie ale jak mówią w Bieszczadach najzimniej :shock: . W zasięgu dwa sklepiki spożywcze trochę dalej drugie dwa. No więc w spożywkę i alkohol można się zaopatrzyć innych sklepów brak. Po drugiej stronie dwie karczmy BAT i Zakapior i pensjonat Korona z miłą kafejką-pizzerią tyle lokali przy jednej ośnieżonej drodze. Latem musi tu być pięknie teraz też jest ładnie tylko niskie temperatury ograniczają spacery. Balety : trzy miejsca wszędzie muzyka mechaniczna . Jak dotychczas korzystam z tego przybytku na miejscu . Jestem zmarźlakiem więc pójdę tam popatrzeć jak mrozy zelżeją :) W Zakapiorze odbywają się takie spotkania z miejscowymi Zakapiorami przy gitarze, akordeonie no i oczywiście przy piwie - grzane super! ;) .Towarzystwo 70% -80% męskie i dużo ludzi młodych ( z ZUSU) z NFZ tylko garstka . Miło szczególnie kobietom ;) . No i tak z grubsza tyle.
Do Krzysia . Pokoje w większości po remoncie ale są i przed. Proś o 2 os. gdyż trójki to dostawione łóżko do 2 os. i tak ciasno że rzeczy nie ma gdzie trzymać . Ja mam dietę ale jeśli nie musisz to nie bierz . Jedzenie normalne- lepsze. ZUS wożony jest do Ustrzyk na basen, o 7,10 ma też gimnastykę na dworze (do-15stop) :shock: Nie wiem czy Ty jedziesz z ZUSu czy z NFZ ? Jeśli masz jakieś pytania to proszę zajrzę tu jeszcze jutro lub pojutrze. Tymczasem Pa pa jak Selene kolano ?
No a Sierotka jeśli przeczytasz jak spotkanie w realu ? :D . Pozdrawiam wszystkich z zimnego Polańczyka brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i idę na grzańca :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Zosiu,

Do Krynicy nie dojechałam z powodu kolana i niestety musiałam zmienić ortopedę. :(
Kolano czeka na lepszego fachowca ortopedę i termin artroskopii. :(
Sierotka wróciła z Krynicy i zapadła w zimowy sen. Zniknęła z portalu :cry:
i bardzo jej tutaj brak.

Ciepło pozdrawiam
Selene :lol:
Awatar użytkownika
rysiek46
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zosieńko. Napisz proszę na mego maila [email].pl (możesz zostawić nr. telefonu) :)
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj!
Natomiast ja byłam w Polańczyku w Dedalu w maju 3 lata temu okolice były przepiękne chodziliśmy przez las na skróty na zaporę na Solinie,zieleń tych miejsc przecudowna w tylu odcieniach na trawie przed tym ośrodkiem można było się opalać i uważam,że w Dedalu były najlepsze wieczorki acha w Plonie miał być basen otworzyli?
Miłego pobytu życzę
ODPOWIEDZ