Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dani; na karte zabiegową weź koszulke nie zamoczy się a poza tym kartę zostawiasz przy wejsciu na basen a oddają jak zwracasz kluczyk; jakby z masażem się nie udało to może zapytaj o masaż wodny mechaniczny super sprawa.
Dani ja telefon w t-mobile mam, musiałam na balkon wychodzić bo w pokoju jakoś strasznie cicho i przerywało chwilami. Balkon od strony wejścia głównego i parkingu. Tam są te mechaniczne wodne masaże w dwóch miejscach - w Tęczy cała masa i w Jutrzence 1 gabinet. Dla mnie te łóżka w Tęczy lepsze bo miałam raz tu raz tu. Kartę oddają po zabiegach, jeśli oddadzą od razu (mi się nie zdarzyło)włóż w koszulkę i do torby
Dziewczyny dzięki za wszelkie informacje , już je ,,chomikuję '' . Dziś dzwoniłam do ośrodka i wiem już kiedy powinnam zrobić test . Mam nadzieję , że będzie negatywny choć mam mieszane uczucia . Ale to nie w tym temacie , pozdrawiam i duże .
Horeca mam test zrobić 12 .08 albo najpóźniej 13.08 , chodzi o to aby mieli czas na zawiadomienie przed przyjazdem tym bardziej , że mamy dwa dni świąteczne w międzyczasie . Ale oni dzwonią nawet w takie dni , uzyskałam taką informację z ośrodka . Dziś bardzo dużo czasu spędziłam z telefonem w ręku . To jakaś masakra ... tyle Ci powiem . A test mam zamiar zrobić na Żurawiej , jarzysz ? Już znam godziny... Pozdro Ziomalu ... A jak u Ciebie to wygląda ?
Z tego co mi przekazała przez tel miła pani w Jutrzence to do 10.08 lekarz z sanatorium prześle zlecenie do szpitala u mnie w mieście gdzie zrobią mi wymaz 12.08 ( muszę zapytać czy nie pewniej będzie zrobić 13.08 )...jeszcze nie dzwoniłem do szpitala zapytać na którą, co i jak. Jutro ogarnę. Jestem bardzo ciekaw czy w razie negatywnego wyniku przekażą czy może już przechodziliśmy wirusa i mamy wytworzone przeciwciała
Sorry Horeca , pomieszało mi się z tych emocji i dlatego było te ,,ziomalu " .
Dla mnie też powiedziano , że najlepiej zrobić test 12-ego bo nie wiadomo kiedy ośrodek będzie miał wynik . Odnośnie przeciwciał to moim zdaniem robi się inny test , wiesz ? A 10-ego właśnie laboratorium ma mieć widoczne zlecenie na wykonanie testu odnośnie korony . Jeśli się da to proś o kod , wtedy będzie możliwość sprawdzenia samemu wynik testu na [link]. Z tego co wiem nie wszystkie laboratoria dają taki kod mówiąc , że odeślą do uzdrowiska . Będę robić chyba przy Żurawiej ... a ty ? Pozdro .
P.s. dałeś swój nr telefonu do ośrodka ? Bo będą dzwonić .
Ostatnio zmieniony 09 sie 2020 20:31 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto link
Ten kod nie wszystkie laboratoria podają z tego co się dowiedziałam .
Przepraszam Ciebie za tę moją wpadkę ale mam mnóstwo innych spraw na głowie i tak wyszło .
Obiecuję , że jutro ogarnę się .