Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kawa ,Ciasteczka i Dużo Słońca w dniu dzisiejszym-może nawet trochę za dużo-czas na wspaniałe urlopy gdyby nie ten....Świrus,Dbajcie o siebie w rozsądnie wypoczywajcie,Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam,Miłego Wieczoru Życzę
My Polacy tak już mamy .. zimno , chcemy ciepełka , jest ciepełko chcemy chłodniej , pada deszcz , oczekujemy żeby przestał , nie pada , oczekujemy na deszcz
Gieniu bo to nie ciepełko tylko gorąc piekielny, który mi nie służy. Dla mnie optymalną temperaturą jest 25-27 stopni
Punktowo w Śląskim przeszła burza i nawet z dość obfitym opadem deszczu. Niestety moją dzielnicę ominęło.