Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,ja właśnie wróciłam z Polańczyka, też ze zwrotów.Miałam jeszcze przeszło 24 tys, przed sobą,a numerki bardzo powolutku mi spadały. Normalnie to pewnie pojechała bym w przyszłym roku,może w styczniu.
Też chciałam nad morze,ale ani razu nic nie było,tym bardziej że potrzebowałam dwa.Ale Polańczyk wyrównał mi brak morza.
Było super,pogoda piękna,dla mnie aż za gorąco,każdą wolną chwile spędzałam nad wodą lub w lesie.
gosiaczek63 pisze: 13 sie 2020 15:21
Mirabella jeśli można wiedzieć jaki masz numer, bo ja 46 tysięcy i też tak sama sobie obliczam, mazowieckie oddział NFZ.
Maria K pisze: 13 sie 2020 22:50
Witam,ja właśnie wróciłam z Polańczyka, też ze zwrotów.Miałam jeszcze przeszło 24 tys, przed sobą,a numerki bardzo powolutku mi spadały. Normalnie to pewnie pojechała bym w przyszłym roku,może w styczniu.
Też chciałam nad morze,ale ani razu nic nie było,tym bardziej że potrzebowałam dwa.Ale Polańczyk wyrównał mi brak morza.
Było super,pogoda piękna,dla mnie aż za gorąco,każdą wolną chwile spędzałam nad wodą lub w lesie.
Witam. MariaK, podziel się wrażeniami ze swojego pobytu. W którym sanatorium byłaś, jakie warunki mieszkaniowe, jakie wymogi związane z koronawirusem, czy rehabilitacja spełniła Twoje oczekiwania itp.... Pozdrawiam
Renata możesz też wejść na posty o Polańczyku, w opinie o sanatorium, tam streszczałam w miarę możliwości swój pobyt. A jeśli jeszcze coś chcesz wiedzieć to pytaj.
Polańczyk to niezwykłe miejsce na mapie uzdrowisk. Miałam wielkie plany skorzystania ze zwrotów po w marcu przyszlego roku ale poczekam cierpliwie co nam sytuacja przyniesie.
A przyniesie zapewne oswojenie się z życiem, w którym jest wirus.
Edi1234 pisze: 17 sie 2020 11:43
Są jakieś zwroty z Mazowieckiego nad morze lub do Polańczyka?Dzwonił kto?
Dzwoniłam codziennie trzy tygodnie i raz były Podczele, ale nie wzięłam. W inne miejsca jest bardzo dużo zwrotów, ale z morzem kruchojest też kwestia którym się jest w kolejce po dodzwonieniu. Często byłam bardzo blisko i też nie otrzymałam gdyż i profil neurologia, która też nie w każdym sanatorium nad morzem jest. Życzę udanych łowów a ja czekam na następny rok, już odpuściłam bo brak urlopu.