NOCNE GADANIE
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Re: NOCNE GADANIE
Upalny słoneczny dzień , morze bryza morska inne powietrze
Nie odczuwalny upał ,atrakcje wakacje urlop
Sobota zjazd do domku
Covit nie odczuwalny ,ostrożnośc zachowana
Pozdrawiam z Sopotu
Maryann gorąco było
to można tylko się opalać przy takiej upalnej pogodzie
Grażynko nad morzem masz wiele atrakcji i przy dobrym wietrze możesz porządnie nawdychać się zdrowego nadmorskiego powietrza
Strasznie szybko ten czas płynie, dopiero wyjeżdżałaś, a za 2 dni powrót do domu
Feli i Maryann wczoraj prawie cały dzień z Rudą na Forum spędziłem i najwyraźniej drogi nam się rozmijały
ale zawsze liczę na dobre Towarzystwo i rozmowę z Paniami
Feli klimy zazdroszczę, komfortowe rozwiązanie w domu przy takich upalnych dniach, jak ostatnio
Grażynce i Wszystkim wypoczywającym, czy to nad morzem, czy też w innym uroczym miejscu życzę miło spędzonego czasu i dobrej pogody
I zaglądajcie do nas na Forum, bo czekamy na Was i oczekujemy Waszych relacji z sanatoryjnych pobytów
Dobranoc z muzyką
Ed Sheeran - Perfect Symphony (with Andrea Bocelli)
https://www.youtube.com/watch?v=eiDiKwbGfIY
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Grażynko wykorzystaj ten czas nad morzem na spacery i wdychaj to nadmorskie powietrze
Feli i Maryann zagościły, o jak miło
A przede mną weekend i musi być udany, a wszystkim życzę
Zapraszam na kawę
A przy okazji może muzyki posłuchamy:
https://youtu.be/Y3mV0iM2H8k
Grażynko pamiętaj o zbieraniu muszli i bursztynów, chociaż nie wiem czy to jest możliwe
ale życzę dobrej pogody i cudownej bryzy
Feli i Maryann chyba też muszle zbierają, bo aktywność na Forum jest słaba, a ja tu czekam na Panie
Ruda marzeniami żyje
Miłego dnia z humorem życzę
Baca popijał z turystą japońskim w gospodzie. Jak popili, to postanowili się sprawdzić w walce. Japończyk szybko pokonał bacę. Góral podnosi się z ziemi i pyta:
– Co to było?
– Dżu-dżitsu!
Wypili znów a po chwili Japończyk znalazł się na podłodze. Kiedy po tygodniu oprzytomniał w szpitalu, spytał bacę:
– Co to było?
– Ciu-pa-ga!
Pewna kobieta przechodziła obok domu publicznego gdzie odbywała się wyprzedaż sprzętów. Kupiła papugę w klatce przyniosła ją do domu. Klatka była przykryta płachtą, którą kobieta podniosła.
– O nowy burdel nowa burdel-mama – odzywa się papuga.
Kobieta szybko zakryła z powrotem klatkę płachtą. Po jakimś czasie ze szkoły przychodzą córki i dopominają się aby im pokazać papugę. Matka postanawia zaryzykować i odkrywa klatkę:
– O nowy burdel nowa burdel-mama i nowe panienki…
Klatka zostaje z powrotem zakryta. Przychodzi z pracy mąż i też chce widzieć papugę. Kobieta postanawia dać jej ostatnią szansę i odkrywa klatkę:
– O nowy burdel nowa burdel-mama nowe panienki tylko Zygmuś ten sam stary wierny klient…
Dwóch wariatów rozbraja bombę..
– A jak wybuchnie? – pyta się jeden
– Nic nie szkodzi, mam drugą…
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Naprawdę żarty Ci się trzymają ZenonieZenekM197 pisze: 14 sie 2020 08:45 Feli i Maryann chyba też muszle zbierają, bo aktywność na Forum jest słaba, a ja tu czekam na Panie![]()
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Na razie żadnych planów by nie prowokować za bardzo losu. Jak się nic nie zmieni to 5 września