Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jacky6 pisze: 25 sie 2020 23:18
(...)
Czyżby sanatoria miały się stać konkurencyjne względem muzeów ?
(....)
Dobre porównanie sanatorium do muzeum
W obu tych instytucjach można spotkać i podziwiać bardzo oryginalne, ciekawe i wiekowe eksponaty
Uważny obserwator ma co robić
Nie wszystkie eksponaty są wiekowe...
Czasem trafiają się takie egzemplarze nieco młodsze, że tylko eksponować je na wystawach jako niepowtarzalny przykład np arogancji czy ignoranctwa.
Felice pisze: 26 sie 2020 08:25
Nie wszystkie eksponaty są wiekowe...
Czasem trafiają się takie egzemplarze nieco młodsze, że tylko eksponować je na wystawach jako niepowtarzalny przykład np arogancji czy ignoranctwa.
Felice niepotrzebnie się wzburzasz.
Weź pod uwagę, że te "muzealne eksponaty" są płci obojga.
Liczy się pogoda ducha, a nie metryka.
Podczas mojego ostatniego pobytu tworzyliśmy paczkę gdzie różnica wieku między najmłodszym a najstarszym (74 l) wynosiła ćwierć wieku (całe pokolenie!). Najstarszą była kobieta.
Tworzyliśmy zgraną i wesołą grupę.
Powiem Wam, że mnie kiedyś koleżanka w sanatorium też podejrzewała o szpiegostwo, dopiero jak powiedziałam Jej, że noszę okulary fotochromatyczne śmiała się, jednak do końca turnusu patrzyła na mnie podejrzliwie
jacky6 pisze: 25 sie 2020 23:18
(...)
Czyżby sanatoria miały się stać konkurencyjne względem muzeów ?
(....)
Dobre porównanie sanatorium do muzeum
W obu tych instytucjach można spotkać i podziwiać bardzo oryginalne, ciekawe i wiekowe eksponaty
Uważny obserwator ma co robić
Oj Marek Marek
Ja jestem szczęśliwy ,że mam skierowania na inne niż Ty schorzenia.
Bo podejrzewam że prowadzona była by relacja on-line i każdy ruch byłby rejestrowany i zgłaszany.
Ja Nie wiem gdzie Ty bywasz że spotykasz nie interesujące wiekowe Eksponaty.
Znam Wielu Kuracjuszy ,którzy z pobytów zawsze coś Miłego wynoszą
Zmień nastawienie Życie jest NAPRAWDĘ BARDZO Krótkie
Znajduj tylko POZYTYWY
Mój dobry znajomy , będąc z ZUS-u w trójce tez był podejrzewany , że jest szpiegiem z ZUS u .... a dlaczego ? bo wprawdzie chodził do kawiarni , aby nie siedziec samemu w pokoju , ale siedział przy stoliku i nie tańczył , i nie chciał pić nocami z kolegami . Nie miał ochoty na tańce , bo kilka dni przed wyjazdem pochował siostrzeńca , a alkoholu nie nadużywa . Więc uznano go za obserwatora i szpiega
darek pisze: 26 sie 2020 11:10
(...)
Oj Marek Marek
Ja jestem szczęśliwy ,że mam skierowania na inne niż Ty schorzenia.
(...)
Szanowny darek - dziękuję bo jak zawsze się zgadzamy
Każdy ma inne schorzenia, które sa podstawą do wyjazdu i rehabilitacji
Nawet dobry detektyw nie rozpozna wszystkich szczegółów co komu dolega