Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
A nie uważam żeby sanatorium jakoś szczególnie było lepszym miejscem na zawieranie znajomości niż inne. Wręcz przeciwnie, bo często takie znajomości mają trudniej że względu na przykład na dzielącą ludzi odległość
Byłam raz jak do tej pory.. i do tej pory mam super koleżankę z którą mieszkałam w pokoju. I generalnie było fajnie .. po prostu. A miłe rzeczy fajnie żeby zdarzały się w codziennym życiu też
to fajnie ,że masz przyjaciółkę z sanatorium,kilka tygodni w tym samym pokoju robi swoje,a to fakt,jest przyjemnie jak się przytrafia miła niespodzianka