Sanatorium Wital w Gołdapi
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
Po przeczytaniu Waszych opini chyba dobrze zrobilam oddajac do NFZ skierowanie przy mnie jeszcze dwie osoby to zrobiły.Pozdrawiam
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
Ja byłam w Witalu już 2 razy i za każdym razem było OK. Jechałam ze skierowaniem z ZUS. Co do posiłków to wybór diety (ja wybrałam 1000 ckal) i nigdy nie chodziałam głodna. Zabiegi super. Żadko które sanatorium może pochwalić się kriokomorą, a tam bez problemu każdy chętny mógł się trochę pomrozić. Nas ZUSowców za picie wyrzucali i prawidłowo. Można wypić piwko ale żeby się upić do nieprzytomności i skakać po balkonach.... no cóż my Polacy mamy to chyba już we krwi. Co do pokoju to miałam pokój (2 osob.) bez balkonu ale łazienka z prysznicem i zawsze było czyściutko i przyjemnie. Organizowano dużo wycieczek więc nie można było się nudzić. No i ta piękna plaża i jezioro. Byłam latem i zimą i oba te turnusy pod względem rehabilitacji zaliczam do udanych. Proszę się nie sugerować opiniami innych, bo każdy z nas ma inny gust i inne oczekiwania. Ja polecam Wital każdemu ze względu na super bazę zabiegową. Miłego wypoczynku i udanej rehabilitacji 
-
ulala6
<