Sanatorium z ZUS 12.09.2020r-5.10.2020r. Lądek Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
SCHOLASTYKA
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2019 22:27

Re: Sanatorium z ZUS 12.09.2020r-5.10.2020r. Lądek Zdrój

Post autor: SCHOLASTYKA »

To co piszesz Gieniu to prawda do szpiku kości,jestem osobą ktora jak nie wejdzie drzwiami to oknem lub kominem,ale obecnie ze swoim zdrowiem to co dla niektórych jestem kaleką: 'Jak Cię potrzebują to spod ziemi wykopią. Po wszystkim znowu zakopią!
Takie jest życie,ale cóż innym Gieniu po rozumie?
Tyle odsłon OSÓB CIEKAWSKICH,a odpisują nieliczni,bo Ci ciekawscy boją się ujawnić,ale by nie trafili na moją osobę tam w Lądku,a tym bardziej w pokoju (potrafię rozgryźć każdego),a wtedy to już pozamiatane.
Dziękuję wszystkim co w miarę coś napiszą,a tym co tylko czytają to niech się bujają od strony NASZE SANATORIUM!!!!!!!!!!!!!!!!
I tyle w temacie dla tych cieniasów!!!!!!!!!!!!!!!
SCHOLASTYKA
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Taka jeszcze mała sugestia - nie życzę najgorszemu wrogowi by był w mojej sytuacji,bo wtedy to zrozumie!
Tyle w temacie.
Życzę wszystkim co piszą szczerze i PODGLĄDACZĄ dużo zdrowia,które wszystkim jest potrzebne od zawsze!
Pozdrawiam piszących!
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

SCHOLASTYLO ... zdrówka i głowa do góry :serce:

Jeśli chodzi o podglądaczy , to zazwyczaj tak jest , że przeczytamy , a nie mamy nic do powiedzenia w temacie . Nie chcąc komuś zaśmiecać , nic nie piszemy .
julia1410
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 wrz 2017 11:48
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: julia1410 »

Witaj.
Byłam w Lądku od 17 czerwca w tym szpitalu wojskowym. Dla ZUS są pokoje 2 osobowe z łazienką. W pokoju ręczniki dla każdego duży i mały, papier toaletowy 2 rolki dla każdego na turnus. Czajnik w pokoju płatny 5zł od osoby, TV również za opłatą. Zabiegi bardzo profesjonalne. Baza zabiegową całą w budynku. Jedzenie dla mnie wyśmienite. Po za pokojem trzeba chodzić w maseczkach. Temp.mierzona 2 razy dziennie u piel. W pokoju trzeba być na 21.
Pozdrawiam 😊
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

GIENIA pisze: 28 sie 2020 13:51 Jak się chce to można .... ;) Pod warunkiem , że sie ma w Lądku przyjaciółkę ;)...................
A czy ja gdzieś napisałam o przyjaciółce w Lądku? Jak zwykle wiesz więcej o kimś niż on sam. Nie wiem tylko po co ci ta wiedza.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Czemu te słowa wzięłaś do siebie :?: ;) ... Uderz w stół , a nożyce się odezwa :lol: :lol: jak to wiem więcej niz Ty :?: :o przecież to Ty pisałaś Felice na forum , że jadąc ostatnio do Lądka , jechałaś do Wrocławia pociągiem , a stamtąd odebrała Cię lądecka przyjaciółka :)

No ale w sumie jakie to ma znaczenie :?: ;) jedni mają tu przyjaciół , inni gdzie indziej :)
Ostatnio zmieniony 29 sie 2020 19:02 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Scholastyko a może podpytaj u przewoźnika HOPPER adres-adres. Oni ostatnio bardzo rozszerzyli swoje usługi.
SCHOLASTYKA
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dziękuje wszystkim co piszą dobre,mile słowa i niech Bóg będzie z Wami i zyczę Ja Wam dużo zdrowia - może gdzieś się spotkamy i będzie miło,a tymczasem każdy jest kowalem swojego losu.
Hopper nie jeździ przez moje miasto Gorzów Wielkopolski,ale dzękuje wiem o tym przewoźniku od 6 lat,ale jak jest nawet połączenie z 5 przesiadkami to Hopera zus nie refunduje (rozmawiałam sama Panią naczelnik z Warszawy w tej sprawie (danych nie udostępnię-są dla mnie,a każdy może tam zadwonić (Ja uzyskałam po wielu trudach i niech każdy przejdzie moją drogę,a nie idąc na łatwiznę,odsłaniając strony i nic nie pisząc jak ma się wiele na temat do powiedzenia.
Niech nikt nie usprawiedliwia tych co odsłaniają strony,a nic nie piszą - to nie są osoby co nic nie wiedzą,ale wymoczki co nie chcą nic powiedzieć,a moga których nie pozdrawiam i niech nie otwierają skórwesyny stron bez wypowiedzi - oby nie trafili na moją osobę w Lądku,bo zrównam z ziemią tak jak to czynią na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję wszystkich piszących dobre,złe wiadomści i pozdrawiam,a tych co się ukrywają mając wiele do powiedzenia to nie chcę spotkać na swojej drodze nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!!
SCHOLASTYKA
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

To są wymoczki i w dupie byli i gówno wiedzą!!!!!!!!!!!!!
Ja zwiedziłam 30 krajów za swoje marne pieniądze jak mogłam pracować,a teraz jak zdrowie nie takie to nawet nie mogę pomażyć by wyjść sama z domu bez opiekuna,ale cóż nie każdy to rozumie.
Zdrówka dla piszących,odpowiadających!!!!!
DZIĘKUJĘ SCHOLASIA!!!!
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Scholastyko, przykro czytać te Twoje gorzkie słowa. Myślę, że nikt co miał coś do napisania nie stronił od tego by pomóc. Przecież jesteśmy tutaj przede wszystkim po to by dzielić się swoimi doświadczeniami i w miarę swoich możliwości pomóc jak najwięcej. Bardzo Ci współczuję, że jesteś niepełnosprawna jak mniemam po Twoim wpisie w stopniu znacznym ale weź się w karby i nie bądź zgorzkniałą osobą. Tutaj nikt nie jest zdrowy, są osoby o różnym stopniu niepełnosprawności i nie przypominam sobie by w takiej formie jak Ty napisał post. Osobom pozytywnie nastawionym jest o wiele lżej w życiu.
Pozdrawiam i życzę by Ci się wszystko dobrze poukładało. Więcej wiary w siebie, dasz radę :D
ODPOWIEDZ