Pomarzmy trochę...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Pomarzmy trochę...

Post autor: krecik »

Słoneczko :kwiat: przecież Ty codziennie podróżujesz dookoła świata :!: Rano widzę Cię na wschodzie a wieczorkiem już jesteś na zachodzie. Rano znowu na wschodzie :!: Czego Ci więcej trzeba :?: :?: :?: A 30 rocznica to piękna sprawa - też kiedyś miałem :oops: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Cudownie się czyta o różnych marzeniach,a i sami mamy ich wiele-oby jak najwięcej ich się spełniało- z tych przystanków niech zawsze zabierają cudowne ...autobusy :!: piasek -nawet ten z oczu niech zamienia się w ...złoty :!: Słońce niech zawsze mocno grzeje i oświetla, nie zależnie czy jest na wschodzie czy zachodzie, rocznice niech będą z jak największymi cyframi-byle by były związane z przyjemnymi wspomnieniami i przeżyciami,powodowały uśmiech-ten na twarzy i radość duszy :!: ....Pomarzmy trochę...włączmy wyobraźnie i.......startujmy :!: :!: :!: :!: :!:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:D andrzej1955 ,jak ładnie napisałeś :) ,takie podsumowanie marzeń,aż naprawdę się rozmarzyłam ;)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Smuga :) inspiracja była od Was :!: a to nie było podsumowanie a zachęta bo w każdym wieku warto marzyć i mieć marzenia :!: :!: :!: pozdrawiam marzycieli i tych mocno stojących na nogach :) :) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

cytuję: takie podsumowanie marzeń,nooooo ,och :lol: :lol: ale wsiąkło mi,, moich,, :roll:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

krecik pisze:Słoneczko :kwiat: przecież Ty codziennie podróżujesz dookoła świata :!: Rano widzę Cię na wschodzie a wieczorkiem już jesteś na zachodzie. Rano znowu na wschodzie :!: Czego Ci więcej trzeba :?: :?: :?: A 30 rocznica to piękna sprawa - też kiedyś miałem :oops: :lol:
:lol: Wiem Kreciku :kwiat: ....ile dzisiaj tych punkcików ma być ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Post autor: medi »

Słonko a gdzie ty się włóczysz co :?: Do roboty wracaj :evil: Nie będę tam wieczność siedziała :cry:
A ja 30 lecia nie doczekałam ...ale ...nie ma czego żałować ,najwyżej by była podróż do ...Pcimia Dolnego ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Medi :kwiat: cały czas idzie produkcja ...nie martw sie niedługo juz i 74 nasza :lol: i to nie sa marzenia.......to prawda
Awatar użytkownika
niezapominajka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2013 14:29

Post autor: niezapominajka »

marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Są marzenia wielkie i malutkie,zawsze chcielibyśmy to czego nie mamy,dla mnie dalekie podróże jak podróż dookoła świata to plany :roll: wszystko co materialne co można kupić to dążenie do lepszego życia i oczywiście to właściwe podejście do sprawy 8-) a marzenia no cóż.......można i trzeba marzyć ale niestety ich realizacja nie ma nic wspólnego z rzeczami materialnymi :!: zdrowia nie kupimy,przyjaźni i miłości też.....więc skromnie powiem moje zdrowie jest nie najgorsze ,mam wspaniałych przyjaciół,o miłości nie będę mówić głośno więc o czym mam marzyć :?: :?: :?: ......napiszę tak''chwilo trwaj'' :!: :serce:
ODPOWIEDZ