Kto jedzie do Cieplic Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dankasto
Na forum od: 07 lut 2012 13:31

Kto jedzie do Cieplic Zdrój

Post autor: dankasto »

Jadę do Cieplic Zdrój Dom Zdrojowy 1 w terminie od 13 luty do 5 marca 2012.Czy ktoś może jedzie w tym terminie ? Jestem z południowej Wielkopolski na trasie Poznań,Jarocin ,Wrocław.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Kto jedzie do Cieplic Zdrój

Post autor: syrenka »

Witam ! Ja jadę do Cieplic ale turnus zaczynam 03.03 2012 z Poznania masz pociąg bezpośredni do Jeleniej Góry przy dworcu przystanek autobusowy lini nr.9 wysiadasz zależy do jakiego sanatorium jedziesz .Pociąg z Poznania wyjeżdża 6.50 na miejscu jesteś 14.10 jesli nie bedzie spóżnień .Jest jeszcze autobus też wyjeżdża rychło i na miejscu jest bodajże oko 13.00 .jedzie około 6,5 godziny .Jak dzwoniłam pani poinformowała mnie że jeśli lepszy pokój to trzeba być rychło rano albo przyjechać dzień prędzej ....przenocować i wstawić sie w biurze obslugi kuracjusza o 7.00.
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: guma1958 »

Witam serdecznie!Byłem w Cieplicach(Dom Zdrojowy) i sugeruję ,aby jechać dzień wcześniej,nawet w nocy(recepcja czynna całą dobę) możliwość wybory pokoju,w zależności czy z ZUS-u,czy z NFZ-u,a sam pobyt Cieplicach bez zastrzażeń.Miłego wypoczynku i owocnych znajomości......
dankasto
Na forum od: 07 lut 2012 13:31

Post autor: dankasto »

Dzięki za odpowiedzi w sprawie Cieplic.Ja mam na skierowaniu Dom Zdrojowy 1 ale nie wiem czy tam się dostane bo to różnie bywa.. Jadę bezpośrednim autobusem i na miejscu będę o 12:30..Mam nadzieję że zle nie będzie
ODPOWIEDZ