spotkania w Kołobrzegu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Re: spotkania w Kołobrzegu

Post autor: p-siak »

Odnośnie Kołobrzegu- pani powiedziała o pomyłce ...
Kraków jest duży. Mały Iwonicz nie może być urokliwy i klimatyczny?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

już odpowiadam,śmiało porównaj,może się dowiem coś ciekawego.Moja miejscowość to kochane miast Kraków! :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Może źle się wypowiedziałem na temat Iwonicza,nie znam go dobrze,zapewne swój urok ma,góry,powietrze,ale oceniłem tak na szybko,nie moja bajka po prostu,mnie się bardziej podoba np.Świeradów, innym Lądek,a ja z Lądka zwiałem po 2 dniach,bo mi się nie podobał,ale to są gusta i guściki z którymi nie dyskutuje się.Każde miasto czy miasteczko,wioska ma swój klimat,i najważniejsze,żeby jak tam jedziemy czy mieszkamy,było nam tam super i tego się trzymam.Podobna krytyka jest o Ciechocinku,bo stare za Gierka,starsi ludzie itp,a mnie tam pasuje np.mikroklimat,i zawsze spotkam wesołego człowieka i wyjazd zawsze udany.Tak wiec mili państwo nie czas na kłótnie ,tylko pakować się i jazda!
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Przede wszystkim każdy ma inne priorytety dotyczące wyjazdu. Jedni szukają uroku i klimatu małych miejscowości jakimi są Iwonicz i Lądek na przykład,a inni miejskiego gwaru Kolobrzeg,Ciechocinek na przykład.
Spędziłam trochę czasu i w Kołobrzegu i w Ciechocinku, miałam rewelacyjne wyjazdy, ale z wyboru może niekoniecznie bym tam pojechała. W tym roku zdecydowanie miałam wpaść do Iwonicza, ale los i pandemia pokrzyżowali plany.Wierze, że jeszcze mi się uda.
forumowicz