Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Nie ma sensu wstawiać kolejnych fotek tego domku bo nic nie wniosą do zagadki.
Ale ten widoczek, co nie bądź, miły dla oka powinien trochę tutaj pomóc.
p.s. ten domek z poprzedniej fotki można wygooglać w mapach.
A daj spokój. Dziadek ciągnie nas za uszy jak głąba do następnej klasy, a ja znaleźć nie mogę. Fakt, że z doskoku i na mniejszym ekranie, ale wypadałoby to odszukać.
Fontannę oczywiście poznaję i tam dość często spacerowałam ale ten domeczek nic mi nie mówi. I tak po prawdzie to domy oglądałam bom ciekawa
tych budowli i niestety nie kojarzę - buuu