Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Kazinku, nie chcę i dlatego przy kompie jestem tylko z doskoku. Dzisiaj się zaparłam by poszukać tego domeczku i .....blokada - heh.
Teraz tylko telefon na leżąco mi został ale w tym maleństwie szukać to gehenna. A przecież to nie o to chodzi, chodzi o to by przyjemność była
Teraz nie powinno być problemu z dokładną lokalizacją i przeznaczeniem.
Chociaż to drugie to już podpowiedziałem wcześniej. Z tej fotki usunąłem
tylko nr telefonu. Myślałem, że ta chatka nie sprawi aż tyle kłopotu.
Powiem tak. Jakbyś tam mieszkała, to na pewno nie chciałabyś aby każdy z paru setek
ludzi którzy tam chodzą codziennie zaglądali Ci w gary, albo co gorsza ... gdzie indziej. p.s. przecież o spaniu pisałem na poprzedniej stronie. Gdzieś Wam to umknęło. Miałem w zanadrzu
jeszcze jeden domek, ale chyba źle bym na tym wyszedł, gdybym wstawił go teraz w zagadki.