Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Powiem krótko ludziska narzekają na ten obiekt ale ja tam byłem 2 krotnie i było super jeżeli nasz leczenie poszpitalne to wszystkie zabiegi sa na miejscu mieszkałem w pokojach 108 i 109 na tym poziomie jest również stołowka w odległosci ok 20 kroków- na przeciwko Swiatowida jest sanatorium Swarożyc gdzie kilka razy w tygodniu sa tance a generalnie z tego miejsca jest blisko tylko pogoda i towarzystwo i turnus może trwać nawet 50 dni.Pozdrawiam