sposób na skuteczny podryw kobiety
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: sposób na skuteczny podryw kobiety
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Dani słuchaj nadal tego co mówią inni a ciekawe jak na tym wyjdzieszdani888 pisze: 12 wrz 2020 19:43 Wybaczcie ale ja wolę nie pisać tam gdzie AndziaZenek głupola rżnie , przepraszam i pozdrawiam![]()
![]()
. Idę dalej...
Nie przepraszaj i nie pozdrawiaj jednocześnie, bo kiepsko to wygląda skoro nie chcesz pisać tam gdzie ją coś skrobnę.
Andrzej wszędzie się coś dzieje, ale ja na Forum wolę w lekkich tematach się udzielać i na luzie, bo na co dzień mam już dość tych szczypawek
Przechodzę do chemii, jak coś zaiskrzy to już przy takiej chemii zaczyna się tlić płomień, trzeba tylko uważać, żeby poźaru
- dani888
- Super Kuracjusz

Ale zarazem dziwię się , że od tylu dni i od tylu osób nic do Ciebie nie dociera
Bo jeśli chodzi o mnie to ja na pewno mając jakieś resztki honoru chociaż dałabym dyla dawno .
A przepraszałam i pozdrawiałam innych uczestników forum , to tyle w tym temacie .
Jestem w porządku ale mam też odwagę powiedzieć to co mi nie pasuje i tak powinno być , człowiek nie może milczeć albo przytakiwać bo komuś tak się podoba . To akurat nie jest w moim stylu , niestety .
Lubię i kocham ludzi ale wiedząc o tym , że są tacy jak trzeba . Owszem , na drobne uchybienia potrafię przymknąć oko bo i ja nie jestem święta . Ale nie strasz mnie , dam sobie radę . Powodzenia i przemyśl to . Znudziło się mi po prostu te podwójne czy potrójne klikanie . Wolę odpowiadać komuś , komu choć troszkę ufam niż ... pozwól , że nie dokończę . Pozdrawiam pozostałych forumowiczów
- dani888
- Super Kuracjusz

Było fajnie a wszystko psuje się , o to Ci chodzi ? Żeby rozwalić te nasze forum ? Ok , dość.. nie chcę obrazić .
-
forumowicz
- To_ja_Jowita
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 22:02
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Swoją drogą cyrk sobie zrobiliście z nas wszystkich, nie jest to w porządku. Należy nam się chociaż słowo przepraszam.
Dziwię się Max, że popierasz podobne zachowania,
Wygląda na to, że to całe forum to jeden wielki cyrk
-
forumowicz