Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Teraz miałam ochotę Atinko. Nawet znalazłam miejscówkę w Chalkozynie. Ale koleżanka nie chce ze mną jechać Z NFZ mam nr 13 tys. Ze zwrotów nie dzwonie bo z roboty nie mogę się wyrwać.
Maryann póki co trzymam się ,chociaż w sąsiedztwie ktoś tak strasznie kaszle,że u mnie słychać. Dzisiaj tylko co nieco zmęczona bo wczoraj zrobiłam ponad 10 km w górkach, skałach i na wrzosowiskach. Warto przeżyć ból kolan i zmęczenie, by to przeżyć i zobaczyć. Nawet pogoda sprzyja moim wycieczkom i włóczęgom. Pozdrawiam