Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A to ciekawe, Dani czy jesteś zaskoczona, że Kazimierz chce od nas odpocząć
Napisałam w liczbie mnogiej, bo mam na myśli Wszystkich, którzy jeszcze pozostali na Forum i siebie również, chociaż moje więzi z Forum już nie są i nie będą takie jak były
Felice, tak pewnie będzie jak tylko minie mi złość na siebie i przypomnę sobie zasadę by nie pchać palca między drzwi i nie pisać w tematach, które mnie kompletnie nie interesują. Choćby to była jakaś luźna uwaga
Feli, Ty masz jednak kota i chyba jest bardzo podobny do Ciebie
Wiem, że bardzo go lubisz To specjalnie dla Ciebie
P.S. To tylko krótkie mruczenie kota Felice, który czasami potrafi bardzo długo tak gadać, a raczej żalić się, ciekawe o kim tak gada