Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
................Selenko Tobie pożyczę za te rajstopy .....ale wtopa do dziś mi się chce z tego śmiać Andrzej w ramach pomocy sąsiedzkiej ...dorzucę kierowcę Ty samochód .. a co niech Biedronka jedzie na tą imprezkę jak królowa ...
Mamuska jest drugi tydzień po operacji, jest tak niezdyscyplinowana i żadne okulary jej nie pasują...jedne za ciemne, drugie za jasne, inne za duże albo za małe....ostatnio w sklepie powiedziała,ze jeszcze nie wyprodukowano takich co by jej pasowały. Kobitka powiedziała, żeby poszła do sklepu chińskiego bo tam mają wszystko. I myślisz ,że było???? Nie dla mojej mamy.
Elunia-wspaniały dyspozytor i dysponent Słoneczko z tym pożyczaniem okularów od Eluni Mamie ja bym się zastanowił mogłaby się inaczej zachowywać niż do tej pory-a jeszcze jak udzielił by się jej temperament od właścicielki okularków to byłoby jej wszędzie pełno
Oj Andrzeju ty nie wiesz ile temperamentu i życia ma w sobie moja mama Myślę , ze nie jednej osobie tu na forum pokazałaby gdzie raki zimują mnie daje sie we znaki codziennie
eluunia pisze:Biedroneczka za niewielką dopłatą dorzucę szpileczki ....torebka gratis ....o przyjacielu pomyślę ....będziesz miała kierowcę ...osobistego
Elciu szpileczki biorę, zwłaszcza jeśli to te, które miałaś w Ciechu........kierowca osobisty jeśli ten o którym myślimy, to poproszę i wtedy rzeczywiscie jak jakaś Królowa angielska zajadę........a jak jeszcze lotniskowcem Andrzejka ...... to już na pewno mi dywan czerwony rozłożą przed wejściem
Jak wyjeżdżałem kiedyś do Krynicy i proponowałem podwiezienie moim polonezem to dziewczyny kazały mi go natychmiast sprzedać dobrze że tego nie zrobiłem bo stały się bardzo modne
Sloneczko pisze:Mamuska jest drugi tydzień po operacji, jest tak niezdyscyplinowana i żadne okulary jej nie pasują...jedne za ciemne, drugie za jasne, inne za duże albo za małe....ostatnio w sklepie powiedziała,ze jeszcze nie wyprodukowano takich co by jej pasowały. Kobitka powiedziała, żeby poszła do sklepu chińskiego bo tam mają wszystko. I myślisz ,że było???? Nie dla mojej mamy.
......a córka dziedziczy cechy po mamuni i też jeszcze nawet Chinolki nie są w stanie wyprodukować Lover Boya dla naszego Słoneczka ...po kolei cholewki smalą ......a Ona nic .....,,Lodowa Kobita "
Sloneczko pisze:Mamuska jest drugi tydzień po operacji, jest tak niezdyscyplinowana i żadne okulary jej nie pasują...jedne za ciemne, drugie za jasne, inne za duże albo za małe....ostatnio w sklepie powiedziała,ze jeszcze nie wyprodukowano takich co by jej pasowały. Kobitka powiedziała, żeby poszła do sklepu chińskiego bo tam mają wszystko. I myślisz ,że było???? Nie dla mojej mamy.
......a córka dziedziczy cechy po mamuni i też jeszcze nawet Chinolki nie są w stanie wyprodukować Lover Boya dla naszego Słoneczka ...po kolei cholewki smalą ......a Ona nic .....,,Lodowa Kobita "