Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
serendipity pisze: 23 wrz 2020 21:50
(...)
Ogólnie, moim zdaniem, większość nie przestrzega tych zaleceń, bo to są tylko zalecenia i nie wynikają z żadnej ustawy, ani nie został ogłoszony stan wyjątkowy lub nadzwyczajny.
(...)
Czyżby wtedy tam nie obowiązywało Rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 29 maja 2020 r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii Dz.U. 2020 poz. 964
A może to było za granicą a nie w Kolobrzegu?
A ja tylko powtórzę kolejny raz . Jerzyku po zalogowaniu się wejdź , proszę do działu ,,Oceń sanatorium. Opinie o sanatoriach " . Tam znajdziesz mnóstwo opisów w sanatorium w czasie doby koronawirusa , całkiem świeżych . Dodam , że ja swój pobyt relacjonowałam na bieżąco a później podsumowałam choć inni forumowicze też to zrobili . Miłej lektury .
P.s. Tu kolejny raz z rzędu nie będę przecież opisywać .