Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj SELENKO ,"sierotka" wróci dla Ciebie ,dla mixa i niech tam ,tez dla maxa to taka skromna cudowna osoba odezwała się do mnie
i obiecała ,że wróci ,ale juz nie jako sierotka i ma nadzieję ,że zaakceptujemy ją po zmianach ,tych wszystkich ,ONA kocha ludzi ,
i kocha to forum .
Odnośnie Sierotki to nie wiem ale odnośnie Selenki to....może inaczej trzeba uczcić pamięć o niej ?
Z tego co wiem to była bardzo wartościową i ogólnie szanowaną osobą....
Słoneczko , mnie wtedy na NS nie było ale poczytałam to i owo...
Może niech Sierotka odezwie się do MAXA ? Nick ? Czasem nie jest na literkę E ?
Pozdrawiam .
Dani ..... niestety ale nie jest na literę "E".
Myślę, że zapytał o Sierotkę tylko po to aby trochę tą W I E L K Ą NUUUDĘ na NS zabić
Kontakt z Sierotką nadal jest utrzymywany