Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja sama sprawdziłam wynik na stronie laboratorium bo dostaliśmy kody. Był przed upływem doby.
Za kilka godzin pojawił się na koncie pacjente a dopiero potem był telefon z sanatorium
Cieszę się że już masz wynik i to dobry
Udanego pobytu ❤
Uff jadę - 2 dni na wynik u mnie czekałam. Na stronie pacjenta sobie zobaczyłam i szok bo niejednoznaczny, zdążyłam na szczęście powtórzyć i już po 24 godzinach z sanatorium informację dostałam, że mogę się pakować
Okazało się, że ktoś, nie wiadomo kto, przypisał przy moim nazwisku, jakiś inny numer tel. i panie nie mogły się do mnie dodzwonić, a wiadomość na maila spadła do spamu. Co za pech . Na szczęście wszystko zakończyło się pozytywnie i to najważniejsze . Również życzę wszystkim udanego pobytu
No to kumulacja pechów
Na szczęście wszystko się dobrze skończyło
Udanego pobytu ❤
Ja jeszcze w zawieszeniu
Jutro rano się okaże czy możemy jechać ...
Na wszelki wypadek się pakujemy.
Powodzenia wszystkim
Hipokryt pisze: 09 gru 2021 14:39
Czy w tym temacie możemy dzielić się informacjami o wynikach własnego "testu na koronowirus"
Czy możemy publicznie podawać takie informacje
Możemy będąc spadkobiercami Galla Anonima na tym forum.
PS - Z ogłoszeń parafialnych RODO usunęło << Zapowiedzi przedślubne >>.