Mam pytanie odnosnie Sanatorium w Solcu Zdroju, mam problemy ze stawami, wiem, ze w Solcu jest siarka ale chcialabym zapytac ogolnie jak tam jest, jakie sa warunki i czy warto tam pojechac?? Jestem mloda osoba dlatego zapytam tez jaki tam jest przedzial wiekowy?? Jesli znacie jakies dobre sanatoria lub uzdrowiska specjalizujace sie w chorobamch reumatycznych, to bylabym wdzieczna za wskaznie ich nazw, poniewaz musze dokanac wyboru odnosnie turnusu rechablitacyjnego i nie moge sie zdecydowac. pozdr
Sanatorium Solec Zdroj
Sanatorium Solec Zdroj
Mam pytanie odnosnie Sanatorium w Solcu Zdroju, mam problemy ze stawami, wiem, ze w Solcu jest siarka ale chcialabym zapytac ogolnie jak tam jest, jakie sa warunki i czy warto tam pojechac?? Jestem mloda osoba dlatego zapytam tez jaki tam jest przedzial wiekowy?? Jesli znacie jakies dobre sanatoria lub uzdrowiska specjalizujace sie w chorobamch reumatycznych, to bylabym wdzieczna za wskaznie ich nazw, poniewaz musze dokanac wyboru odnosnie turnusu rechablitacyjnego i nie moge sie zdecydowac. pozdr
Re: Sanatorium Solec Zdroj
Re: Sanatorium Horyniec Zdrój
-
rybaczek16
- Kuracjusz

- Na forum od: 04 sty 2009 04:44
Jeśli byłaś to napisz jakie są tam warunki, czy są pokoje jednoosobowe, jakie zabiegi i kto je wykonuje. Jeśli ktoś jest, co będzie 2 kwietnia br. miał skierowanie, to proszę na tym forum dać znać, dobrze mieć zawczasu znajomego lub znajomą. Wiem, że to wiocha i nie ma co zwiedzać, ale jeśli jeśli się jedzie na leczenie jak w moim przypadku, to wiocha czy nie to mi nie przeszkadza.korney pisze:Witam,
Bardzo oczekuję odpowiedzi na ww. temat.