Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
olikkk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2020 12:11
Podziękowano: 2 razy

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: olikkk »

Super Madziu :)
Powodzenia 👌
Magdala50
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2020 12:42
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Magdala50 »

Zadzwoniłam na pierwszy z brzegu ogólnodostępne numer zarządu uzdrowiska. Tam pani mi podala numer do kogoś z działu leczenia uzdrowiskowego. Po minucie rozmowy sprawa była załatwiona. :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Magda50 po to właśnie jest to forum, żeby sobie pomagać i podpowiadać jak załatwić sprawę taką jak Twoja.
Cieszę się, że moja podpowiedź pomogła Ci dodzwonić się do Świnoujścia i załatwić pozytywnie sprawę związaną z wyjazdem do Swarożyca.
Życzymy Ci dobrych zabiegów i dobrego pobytu zwłaszcza w tym trudnym czasie. :kwiat:
Pozdrów Świnoujście ode mnie i Gieni, bo w lutym b.r. fajnie spędzaliśmy tam czas.
Magdala50
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dziękuję. :serce: :kwiat: :serce:
bonia50+
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 wrz 2013 08:28
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: bonia50+ »

Witam :serce:
po pełnej wrażeń sobocie udolo mi się wykonac test ( blod w pesel) w poniedziałek rano dodzwonilam się do Zarządu Uzdrowiska Świnoujście gdzie uzyskałam imfo o wyniku testu . Szybkie pakowanie :shock: bilet i juz za godzinkę będę witać ukochane Świnoujście :serce:. Zbyszka Magda to chyba do Światowida się wybiera, a ja do Swarozyca.
Magda 50 życzę pozytywjego zalatwienia sprawy i do zibaczenia :kwiat:
pozdrawiam miłego dnia :serce: :kwiat:
Magdala50
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Tak naprawdę nie jest najważniejsze gdzie która z nas będzie. Dobrze, że można dostać wsparcie. A nasze ośrodki to akurat zarząd chyba wspólny mają :kwiat: . Pozdrawiam Cię i mam nadzieję do zobaczenia za parę dni. :serce: :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Magda50 ma rację, bo to jeden zarząd i ten sam Zakład Przyrodoleczniczy Rusałka, w którym i tak się obie chyba spotkacie na zabiegach.
Ale przepraszam, że pomyliłem obiekty w których będziecie, ale są one blisko siebie jak wszystko w Świnoujściu w strefie uzdrowiskowej.
Oczywiście mam zamiar również jeszcze w listopadzie być w Świnoujściu ze zwrotów na 99% . Będę dzwonił co dziennie do NFZ, aż taki zwrot uzyskam, a mam już w zwrotach doświadczenie. Pozdrawiam :)
Magdala50
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Wierzę, że za parę dni będziemy mogły nie tylko na zabiegach się spotkać! Zbyszku a Ty nie możesz tego zwrotu w październiku jeszcze?? :?: :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Magda50 chciał bym, ale nie mogę, bo 18 października jadę do Kołobrzegu na pobyt komercyjny w Chalkozynie. W czasie pobytu w Kołobrzegu już będę dzwonił o zwrot do Świnoujścia, bo chciał bym być na 1 listopada w Świnoujściu i brać udział w mszy świętej na plaży " za tych co zginęli na morzu. Już raz byłem na tej uroczystości i wrażenia są nie zapomniane. Może się uda w tym roku, zobaczymy.
Jadę swoim samochodem, także może zdążę się załapać, a testy bym sobie załatwił nawet w Kołobrzegu. Oczywiście biorę laptopa i internet ze sobą i będę na bieżąco śledził forum i opisywał pobyt w Kołobrzegu. :kwiat:
Magdala50
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Trochę szkoda, bo myślę, że ciekawa ekipa by się zebrała w Świnoujściu :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ