propozycja MAX-a i chyba innych też! do Administratora

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: propozycja MAX-a i chyba innych też! do Administratora

Post autor: To_ja_Jowita »

Andzia to ostatnie zdanie to cały sens wypowiedzi.
Nie będę jak kameleon co chwila zmienić nicka i zdania w zależności od tego "w którą stronę wiatr zawieje". Przecież teraz już Wam nawet nie zależy na rzeczowej dyskusji ale tylko na tym aby być "przeciw". To dziecinada. Nie wiem kogo chcecie szokować, ale teraz to nawet nie jest śmieszne. Dawno już z pieluch wyrosłam i nie bawi mnie takie przewalanie klocków.
Bawcie się sami.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Jowita, po atakach jakie miały tu miejsce mówisz o dziecinadzie, że nie zależy nam na dyskusji tylko jesteśmy po drugiej stronie barykady, a kto i gdzie ją ustawił, bo z całą pewnością nie ja, tylko dlaczego tak się dzieje, ja jestem na Forum bardzo krótko, ale co jakiś czas są osoby, które tego forumowego ciśnienia nie wytrzymują i robią pożegnanie, odchodzą a później znowu się pojawiają pod innym nickiem, co oczywiście zawsze dzięki forumowym detektywom udaje się ustalić.
Mało mamy w życiu różnych problemów, dobrze byłoby gdyby tutaj na Forum było więcej tolerancji i szacunku dla naszych "świeżynek" i dla Wszystkich, którzy są na Forum.
Awatar użytkownika
Blondi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2014 00:51
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Blondi »

:serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: ZDRÓWECZKA
Hipokryt pisze: 06 paź 2020 20:46
andrzej1955 pisze: 04 paź 2020 14:02 Buziaki Ruda-Blondi :kwiat: Miło że zaglądnęłaś ,Pozdrawiam i Dużo Zdrowia Życzę :kwiat:
Również zasyłam buziaki 💋💋 i życzę dużo zdrowia ☺
Podobno tu są chorzy ludzie, więc zdrowie jest najważniejsze :shock:
ODPOWIEDZ