Samotnosc.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Samotnosc.

Post autor: dani888 »

Jowitko , wyjęłaś mi to z ust po prostu...
Tak , mam przyjaciół , znajomych , sporo osób mi życzliwych ale przyznam - są dni , gdy faktycznie czuję się pozostawiona sama sobie . Tym bardziej , że często ukrywam swoje problemy itd... nie chcę martwić rodziny , wolę dusić to w sobie . Nie zawsze mi to udaje się , bywa , że wyrzucę z siebie to co mnie uwiera choć zdaję sprawę sobie z tego , że niektórym osobom jest to na rękę . W sumie , mam to gdzieś (przepraszam) ale człowiek jest tylko człowiekiem . Nikogo nie zabiłam , nie okradłam , staram się być uczciwa więc ... A wady ma każdy z nas . Pozdrawiam :serce: :) .
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Tak Danii ,Jowita pięknie to napisała .Często czujemy się samotni ,nawet otoczeni rodziną .Każdy ma swoje smutki :roll:
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

Danii i właśnie za to jaka jesteś, wszyscy Cię tutaj bardzo, bardzo kochamy ...
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Dziękuję dziewczyny , jesteście kochane :serce: .
Wcześniej pisałam o tym , że odchodzę ale tchórzliwie skasowałam choć wiem , że to nastąpi i tak .
Poznałam tu wspaniałych ludzi , wrednych też - nie oszukujmy się , poza tym ja również nie przypadłam do gustu wszystkim więc to rozumiem . Ale jeszcze nie pożegnałam się z kim powinnam więc zanim co trwam w zawieszeniu . Dobrej nocki :serce: :kwiat: .
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Kochana Dani ,czy ja czegoś nie zrozumiałam? Proszę Cię zostań z nami :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dani, Wszyscy w życiu mamy momenty kiedy czujemy się samotni, a czasami to nasz wybór, żeby na jakiś czas być samotnym żaglem, płynącym w ciszy.
Jestem zdumiony Twoją wypowiedzią, że tutaj na Forum spotkałaś wrednych ludzi, bo ja tutaj takich nie widzę ;) :P
Może niektórzy są "czepialscy" albo zbytnio dociekliwi, ale takie to już charakterki :lol: :lol: i nic na to nie poradzisz :D
Mnie niektórzy też irytują :D , ale staram się na takie zachowania nie zwracać uwagi :mrgreen:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

A tak naprawdę to najlepszym lekarstwem na wszystko jest muzyka :kwiat:
https://youtu.be/hrsk_0rHzHo
Gość

Post autor: Gość »

Każdy z nas czuje się czasami samotny. Samotny w wyborach, samotny po ich konsekwencjach, często samotny wśród tłumu ludzi i taka samotność boli najbardziej.
Ludzi którzy udowodnili nam w trudnych chwilach, że są... że nie dadzą aby samotność nas osaczyła trzymajmy przy sobie dając też jak najwięcej od siebie.
Dziękuję w tym temacie za dobre słowa, telefony, pamięć, bukiet kwiatów i słodkości, śmieszne memy...za pamięć o kimś pomimo własnych trosk i problemów. :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Dani i co Ty znowu p.. p.. piszesz 🤔
Domagasz się reprymendy 🤔 masz ją jak w banku, szykuj się... - heh
kolono
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 09:48

Post autor: kolono »

Na samotność najlepsza jest rozmowa z kimś bliskim. Kimś z rodziny, przyjacielem czy nawet zwykłym znajomym. Kontakt z ludźmi to podstawa do tego, żeby dobrze się w życiu czuć (przynajmniej wg mnie) :)
ODPOWIEDZ