Tak , mam przyjaciół , znajomych , sporo osób mi życzliwych ale przyznam - są dni , gdy faktycznie czuję się pozostawiona sama sobie . Tym bardziej , że często ukrywam swoje problemy itd... nie chcę martwić rodziny , wolę dusić to w sobie . Nie zawsze mi to udaje się , bywa , że wyrzucę z siebie to co mnie uwiera choć zdaję sprawę sobie z tego , że niektórym osobom jest to na rękę . W sumie , mam to gdzieś (przepraszam) ale człowiek jest tylko człowiekiem . Nikogo nie zabiłam , nie okradłam , staram się być uczciwa więc ... A wady ma każdy z nas . Pozdrawiam
Samotnosc.
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Samotnosc.
Tak , mam przyjaciół , znajomych , sporo osób mi życzliwych ale przyznam - są dni , gdy faktycznie czuję się pozostawiona sama sobie . Tym bardziej , że często ukrywam swoje problemy itd... nie chcę martwić rodziny , wolę dusić to w sobie . Nie zawsze mi to udaje się , bywa , że wyrzucę z siebie to co mnie uwiera choć zdaję sprawę sobie z tego , że niektórym osobom jest to na rękę . W sumie , mam to gdzieś (przepraszam) ale człowiek jest tylko człowiekiem . Nikogo nie zabiłam , nie okradłam , staram się być uczciwa więc ... A wady ma każdy z nas . Pozdrawiam
- To_ja_Jowita
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 22:02
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Wcześniej pisałam o tym , że odchodzę ale tchórzliwie skasowałam choć wiem , że to nastąpi i tak .
Poznałam tu wspaniałych ludzi , wrednych też - nie oszukujmy się , poza tym ja również nie przypadłam do gustu wszystkim więc to rozumiem . Ale jeszcze nie pożegnałam się z kim powinnam więc zanim co trwam w zawieszeniu . Dobrej nocki
Jestem zdumiony Twoją wypowiedzią, że tutaj na Forum spotkałaś wrednych ludzi, bo ja tutaj takich nie widzę
Może niektórzy są "czepialscy" albo zbytnio dociekliwi, ale takie to już charakterki
Mnie niektórzy też irytują
-
Gość
Ludzi którzy udowodnili nam w trudnych chwilach, że są... że nie dadzą aby samotność nas osaczyła trzymajmy przy sobie dając też jak najwięcej od siebie.
Dziękuję w tym temacie za dobre słowa, telefony, pamięć, bukiet kwiatów i słodkości, śmieszne memy...za pamięć o kimś pomimo własnych trosk i problemów.