Koronawirus rodem z Państwa Środka ...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Koronawirus rodem z Państwa Środka ...

Post autor: Felice »

Maryann pisze: 24 paź 2020 16:06 W mojej parafii akurat plebanek ma sam pełne pory i gdyby mógł to by wywalił wszystkich z kościoła... ale nie dadzą się ;)
Oglądałam relację sprzed kościoła do którego już przekroczono limit wejść. Ksiądz tłumaczył, ze jest dyspensa, ze można w domu... na co pani odrzekła, że choćby miała umrzeć na covid to ona musi być na mszy..
Ja tam nie mam nic przeciwko temu, by sobie umierała, tylko niech nie naraża innych, bo to nie po chrześcijańsku zupełnie jest.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

A zobaczcie relację na żywo z Zabrza. Turniej tańca towarzyskiego live. Wszystkie normy ok.
https://www.youtube.com/watch?v=nfY77EnMyYo
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

A w przykazaniach mają "nie zabijaj" - samobójstwo to też pod to podchodzi... jak się ma wiara i zachowanie do przestrzegania przykazań :roll:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Nijak Andy .
Mój młodszy syn dziś miał test na COVID-19 i okropnie denerwuję się , wynik za dwa -trzy dni :( .
Ma dzieci , poza tym miałam z nim kontakt niedawno... Boję się o niego , całą jego rodzinkę ale i o siebie .
Przepraszam , że zmieniłam troszkę temat . Oglądam te wszystkie protesty i jestem za tym , tyle powiem . Mają całkowitą rację ..a kościoły otwarte , tam nie ma świrusa ? :shock: :evil:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Przepraszam, ale wiara wiarą, a rozum rozumem więc trzeba pamiętać zawsze o konsekwencjach, bo mogą być nie najlepsze, a zresztą po co później niektórzy mają języki strzępić, byłbym ostrożny w pewnych kwestiach i późniejszych osądach :mrgreen:
rpiatka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 wrz 2020 11:31

Post autor: rpiatka »

bzdura bzdura, ludzie opanujcie sie. czy az tak przestraszeni jestescie. przeszedlem covid latem. i wg mnie kazdy bedzie musiał to przejsc jak odre w dziecinstwie
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

W jakich kwestiach i w jakich osądach Zenek :?: ...to są młodzi ludzie i walczą o swoje :!:
Rząd świadomie sobie wybrał temat zastępczy, żeby rozproszyć sytuację w jakiej się znaleźliśmy :twisted:
I to jest teraz najważniejsze :?: :!: .... no proszę Cię :roll:
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01

Post autor: Esterka »

rpiatka pisze: 24 paź 2020 21:21 bzdura bzdura, ludzie opanujcie sie. czy az tak przestraszeni jestescie. przeszedlem covid latem. i wg mnie kazdy bedzie musiał to przejsc jak odre w dziecinstwie
Przepraszam Ty tak poważnie ? :o czy zebrało Ci się na żarty ? :? :shock:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Nutka pisze: 24 paź 2020 21:25 W jakich kwestiach i w jakich osądach Zenek :?: ...to są młodzi ludzie i walczą o swoje :!:
Rząd świadomie sobie wybrał temat zastępczy, żeby rozproszyć sytuację w jakiej się znaleźliśmy :twisted:
I to jest teraz najważniejsze :?: :!: .... no proszę Cię :roll:
Nutko, każdy ma rozum i to podkreśliłem, chociaż jest to oczywiste, a każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania i każdy powinien to uszanować, więc nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi :? Chyba mnie nie zrozumiałaś, a tematy zastępcze były i cóż na to poradzisz :?: Napięte stosunki tylko pozostaną :mrgreen:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Mocart pisze: 24 paź 2020 18:04 A zobaczcie relację na żywo z Zabrza. Turniej tańca towarzyskiego live. Wszystkie normy ok.
https://www.youtube.com/watch?v=nfY77EnMyYo
Dzięki za link, wsiąkłam aż do końca. Cudnie tańczyli, tym razem bez publiczności.
ODPOWIEDZ