Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ANDY12345 pisze: 25 paź 2020 09:59
Chyba Nutko na jakimś spontanie będę Ci musiał wyjaśnić , a na razie nie myśl za dużo tylko skup się na sprawozdaniu z pobytu . Ja już zrobiłem i możesz ode mnie ściągnąć
O spontanach to trzeba zapomnieć Andy zresztą wyskoczyłeś jak Filip z konopi w Iwoniczu,
to kto Cię tam wie, na o Cię stać
Sprawozdanie się pisze, może wieczorem się skończy..... nie zakochałam się, nawet flirciku nie było
to gdzie się spieszyć z pisaniem jak nie ma co opisać
A teraz to trzeba pomyśleć o jakiejś drzemce po dobrym obiadku
Jak to jaki i jakie .... rzekłeś choć słowo, że jedziesz wkręcać ludzi Ci się zachciało
A na obiadek oprócz oczywistego pierwszego, soczysty, grillowany cyc z kwaczki był