Co dołączyć do wnisku do sanatorium

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Co dołączyć do wnisku do sanatorium

Post autor: kasiula »

Mam pytanie może ktoś wie i doradzi.Jutro chcę wysłać skierowanie do sanatorium do NFZ.i ZASTANAWIAM SIĘ CZY WYSŁAĆ TYLKO TO CO WYPISAŁ LEKARZ CZY JESZCZE DOŁĄCZYĆ WYPISY ZE SZPITALI...w styczniu miałam operację ręki i byłam w szpitalu uzdrowiskowym w maju...10 lat temu też miałam operację (NOWOTWÓR) i zastanawiam się czy dołączyć wypisy ze szpitali z tych zabiegów...tylko żeby mnie nie przekwalifikowali na poszpitalne...jeśli kto wie coś na ten temat proszę o podpowiedż bo jutro już wysyłam wniosek.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.Miłego dnia
forumowicz

Re: Co dołączyć do wnisku do sanatorium

Post autor: forumowicz »

Witaj Kasiula rozumiem,że lekarz wystawił Tobie skierownie zgodnie z konkretnym schorzeniem.Lekarz też zlecił Ci niezbedne badania jako zalacznik do skierowania .Więc wyślij tylko to .Nie należy dołączać dokumentacji wskazujacej na inne choroby i ich leczenie ,kiedys gdzies tam.
Pozdrawiam i życze powodzonka w oczekiwaniu na przydział.
:kwiat: :kwiat:
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki kruszynka....ale nie zlecił mi żadnych badań tylko wypisał skierowanie i na skierowaniu tylko wypisał niezbędne wyniki badań.Pozdrawiam i dziękuję.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Bo masz jeszcze aktualne dlatego ,nie doczytałam sorki ;) ;) :)
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak....miłego dnia ;)
ODPOWIEDZ