Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
Re: Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
O oszukiwaniu mózgu Ewasz napisałaś, ciekawe jak oszuści teraz po zdemaskowaniu się czują
Zgadzam się optymistyczne, pozytywne spojrzenie to chyba jest nam wszystkim w tej sytuacji potrzebne. Rozsądek i nie wpadanie w panikę, bo ona nam nie pomoże, trzeba dbać o dobry wypoczynek, pamiętać o warzywach i owocach, a poza tym o dobrym Towarzystwie i świetnym nastroju
Ewasz też obejrzałem fragment tenecznego konkursu i miałem ochotę zatańczyć i myślałem o Tobie, ale w innym temacie wysyłasz serduszka do Danii, więc się rakiem wycofuję ze swego zamiaru, ale może Gieniu Ciebie do tanga poproszę i może ten fragment będzie odpowiedni, bo dam radę w układ wskoczyć i chyba sobie poradzę:
https://youtu.be/F2zTd_YwTvo
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
rpiatko
Jeżeli dobrze odmieniłem Jesteś ..Kobietą ?
Super ,że udało Ci się wyleczyć z Covida
Super ,że jesteś z Nami
W środę 21-10 miałem urodziny co roku życzenia składał mi Mój Kuzyn kilka lat starszy ,ale Człowiek w sile wieku.
Nawet podczas wakacji gdy powiat ,który był w strefie czerwonej naśmiewał się że jeszcze tylko kagańce a spirytus to On tylko doustnie.
Wprost zostałem pogoniony przez Jego Żonę że jestem świrus i na Targu -Jarmarku chodziłem w przyłubicy.
Wprost wyzwany zostałem od Lewaka Wariata etc.
Jednak co roku w dniu urodzin składał mi życzenia i jako Kuzyni wybaczaliśmy sobie .
Dziś mimo ZAKAZU że spotkania tylko 5 Osobowe pozwoliłem sobie zaprosić na Obiad Synów z Żonami i Mamę .
Oczywiście tradycyjne rozpakowanie prezentów z wnukami.
Kawa ciastko...lampka wina ok -prosecco
Nagle Moja Mama posmutniała i Mówi mi Darek i tak się dowiesz bo to nieuniknione ,ale w Twoje Urodziny Zmarł ....{+}
No prawie nie uwierzyłem
Stwierdziłem że prędzej Ja pójdę do Piachu niż On.
Okazało się że mimo Objawów Covidowych -Lekarz coś tam przepisał bo się zatruł .
Wziął sobie 3 dni wolnego podleczył się Lekarz stwierdził że ten brak smaku , gorączka i wymioty to zatrucie .
Cóż wrócił do Pracy
po 2-3 dniach znowu wylądował u Lekarza ten skierował do Szpitala i Tam dopiero w 3 dobie poddano go testom na Covida po 4 dniach Był już skremowany czyli Zmarł i od razu został poddany kremacji Bo cała jego rodzina mieszka w 3 sąsiednich domach prowadzą duża farmę gdzie przewija się około 50 ludzi
Wszyscy Kwarantanna .
Kiedy Pogrzeb ?
Prawdopodobnie po kwarantanie
Dziś Żona Mojego Kuzyna Szuka winnych skąd i od Kogo .
Cóż 2 Osoba z Rodziny skremowana z rozpoznaniem Covid
2 Zdiagnozowana ,której nie udała się Walka
-
forumowicz
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy